in

Liga I/ Et.4 | Sâmbătă, 6 aprilie, ora 14.30 – Dunărea Călărași – FC Voluntari

Maine, 6 aprilie, începând cu ora 14.30, pe stadionul “Ion Comșa” din Călărași se va juca cea de-a patra etapă din play-out, Liga I Betano, între echipa Dunărea Călărași și FC. Voluntari.

Antrenorul echipei Dunărea Călărași a susținut vineri, 5 aprilie o conferință de presă în care a vorbit despre obiectivele pe care echipa trebuie să le atingă. Alexa afirmă că adversarul este foarte reditabil, având o evoluție foarte bună în această a doua parte a campionatului iar o victorie ar aduce în cadrul echipei o linişte şi mai benefică.

„Ne aşteaptă mâine un joc foarte important şi prin prisma situaţiei pe care o avem în clasament. Întâlnim o echipă pe care eu o consider cu adevărat performera acestui play-out şi nu Mediaşul, pentru că a obţinut 3 victorii consecutive. În ultimele 14 jocuri ei nu au pierdut. Este o echipă mult schimbată în bine de când a venit Bergodi care este un antrenor, din punctul meu de vedere, foarte bun. O echipă pe care, în sezonul regulat, toată lumea o vedea retrogradată sigur. Este o echipă care arată foarte bine, foarte bine pregătită, foarte bine organizată. Pentru noi au fost foarte importante cele 3 puncte de la Botoşani dar cred că mâine vom avea un meci mult mai dificil decât cel disputat în Moldova. Repet, întâlnim o echipă care are un moral excepţional, care şi-a câştigat jocurile nu din întâmplare. A arătat foarte multă consistenţă.” – declară Dan Alexa

“Noi trebuie să dăm valoare punctelor de la Botoşani pentru că este un moment important pentru noi. O victorie ne-ar aduce foarte multă linişte! Ne-am apropia de ai, am pune presiune pe alte echipe care sunt acum în faţa noastră, care au jocuri directe, şi mă refer la Hermanstadt cu Iaşi iar Botoşaniul are meci greu la Mediaş. Fiecare meci într-adevăr acum este ca o finală însă mai sunt foarte multe puncte puse în joc. Trebuie să speculăm momentul ăsta bun pe care îl avem pentru că venim după o victorie unde puţină lume se aştepta să o obţinem pe un teren greu, la Botoşani. Da, repet, mâine va fi un meci greu. Dacă mă întrebaţi acum, Voluntariul este favorită pentru că au un plus faţă de noi. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul jocului, să câştigăm.” –  maispune Dan Alexa in cadrul conferinței de presă

Florin Brişan, președintele executiv al clubului își dorește ca stadionul să fie plin de spectatori. Acesta a declarat în cadrul conferinței de presă următoarele:

„Suntem ceva mai veseli săptămâna asta. Venim după 3 puncte obţinute la Botoşani. A fost o deplasare foarte grea, deplasare la care atât antrenorul, Dan Alexa, cât şi restul membrilor staffului şi al echipei s-au ţinut de cuvânt şi au obţinut cele 3 puncte. Eu unul am văzut determinare, am văzut ambiţie, am văzut o echipă total schimbată în bine şi sperăm de aici încolo celelalte meciuri care au mai rămas, să-mi arate acelaşi lucru şi să ne îndeplinim obiectivul, salvarea de la retrogradare.Vreau să-i felicit şi eu pe această cale pentru meciul de la Botoşani, pentru atitudine, nu în ultimul rând pentru rezultat pentru că ne-au dat o gură de oxigen şi, mai mult decât atât, ne-au dat speranţe că putem rămâne în Liga I.” a declarat Brişan care a continuat “Mâine ne aşteaptă o altă finală. Cel puţin în perioada următoare toate meciurile le vom trata ca atare, ca pe nişte finale şi ca meciuri decisive şi sperăm să aducem bucuria suporterilor, a finanţatorilor, a sponsorilor noştri şi a tuturor celor interesaţi, adică o victorie. Nu va fi uşor dar aşa vor fi toate de aici încolo.”


Partida Dunărea – FC Voluntari se va desfăşura pe arena Ion Comşa începând cu ora 14.30 de minute. În cadrul sezonului regulat, cele două dispute s-au încheiat de fiecare data la egalitate. A fost 1-1, în tur la Călăraşi (gol marcat de Mediop Ndiaye) şi 0-0, în retur, la Voluntari.

În acest moment, ilfovenii se află pe 3 cu 20 de puncte (golaveraj pozitiv, 6-2!) iar Dunărea e pe loc retrogradabil, 7 cu 15 puncte (golaverajul este negativ, 3-5!).

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Conducerea PSD Călărași l-a adus pe ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, la Călărași. Ministrul a rămas impresionat de ce a descoperit

Polițiștii călărășeni au aplicat peste 200 de sancțiuni, 6 permise auto au fost reținute