in

Liga I | Dunărea Călărași/Costel Ilie “Sperăm să ne întoarcem de la Bucureşti cu cel puţin un punct”

Costel Ilie, antrenorul secund al echipei Dunărea Călărași, a prefațat meciul de mâine cu Dinamo București din prima etapă de play-out. Joi, 7 martie, Dunărea Călărași a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Dunărea București, meci ce se va juca în deplasare.

„Așteptările sunt foarte mari. Ne punem speranțe că putem face un joc bun și sperăm să ne întoarcem de la București cu un punct sau maximum de puncte. Sunt 14 finale! 14 meciuri care contează foarte mult pentru noi. Lupta se va da până la final. Am trăit experiența aceasta la Chiajna, acum 2 ani când am salvat această echipă de la retrogradare. Echipa arată bine, toți cei transferați au adus un plus echipei de valoare de maturitate.(…) Suporterilor le mulțumim pentru sprijin. Îi așteptăm alături de noi în cele 14 etape„. 

Costel Ilie – antrenor secund Dunărea Călărași

În opinia sa, Dinamo e în creştere, apreciind munca depusă până acum de Mircea Rednic. 

„Dinamo, de la venirea domnului Rednic, arată foarte bine. Are un antrenor cu experienţă care a câştigat titluri în ţară. A făcut treabă bună şi în străinătate. Are „ochi” la fotbalişti. A transferat mulţi jucători valoroşi pe care-i cunoştea din Belgia. De altfel, în meciul cu Dinamo, de la Călăraşi, din urmă cu vreo 2 săptămâni, spre final pot spune că am avut noroc. Au avut ocazii de a  înscrie iar noi am avut şi un portar în mare formă. Deci, Dinamo e într-o reconstrucţie dar şi într-o creştere evidentă” 


a mai spus „secundul” Dunării.

Partida Dinamo – Dunărea va începe la ora 20.30 de minute şi se va disputa pe Dinamo Central.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Modelu: Copil căzut în WC, salvat de pompierii călărășeni

VIDEO| Deținutul evadat din Penitenciarul Jilava este din Dichiseni, jud. Călărași. Mascații au descins la mai multe adrese