in ,

LIGA 1 / S-a încheiat colaborarea cu Dinu Gheorghe

Dinu Gheorghe și conducerea clubului Dunărea Călărași au decis să pună punct colaborării. Omul de fotbal a ocupat funcția de manager general al grupării din Liga 1. Dinu Gheorghe a fost numit la conducerea clubului  din Călărași la începtul lunii martie.

Dinu Gheorghe și Dunărea Călărași s-au despărțit în condiții amiabile. “Conducerea executivă îi mulţumeşte domnului Dinu Gheorghe pentru munca depusă la club în calitate de manager general şi îi urează mult succes în continuare”, a anunţat clubul din Călăraşi pe site-ul oficial.

Fostul conducător al Rapidului a ajuns la Dunărea Călărași la solicitarea antrenorului Dan Alexa cu speranța ca împreună să reușească să salveze echipa de la retrogradare.

Dinu Gheorghe a ocupat funcții de conducere la mai multe cluburi

Dinu Gheorghe și-ar mai fi dat demisia de la Dunărea Călărași la începutul lunii aprilie. Acesta ar fi trimis demisia prin fax, anunțase la vremea respectivă editia.ro, dar oficialul a negat această informație.

Dinu Gheorghe, în vârstă de 64 de ani, a mai fost preşedinte la Rapid, FC Braşov, Astra Giurgiu, și a mai ocupat funcţiile de director general la FC Dinamo şi de manager general la ASA Tg. Mureş.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Gabriel Oprea a venit la Călărași pentru a consolida echipa UNPR Călărași

CĂLĂRAȘI: ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ | COD GALBEN