Connect with us

Știri

Liderul PSD Oltenița cere părerea cetățenilor: care sunt cele mai importante probleme ale orașului nostru?

Published

on

Liderul organizației municipale a Partidului Social Democrat din Oltenița, Mihăiță Beștea, se arată preocupat de problemele cetățenilor din cel de-al doilea municipiu al județului Călărași și dorește să afle care sunt cele mai apăsătoare cinci probleme cu care aceștia se confruntă în relația cu administrația locală.

Într-o postare pe rețeaua de socializare, Mihăiță Beștea se adresează urmăritorilor și cetățenilor din Oltenița, îndemnându-i să-i împărtășească problemele cu care se confruntă în relația cu administrația locală. În acest fel, liderul social-democrat își propune să identifice cele mai importante probleme ale comunității și să le găsească soluții eficiente.

În cadrul acestei inițiative, Mihăiță Beștea arată că este important să existe o comunicare deschisă între cetățeni și autorități, iar acest lucru poate fi realizat printr-un dialog constant și o implicare activă a tuturor părților interesate.

Astfel, prin intermediul acestei postări, liderul organizației municipale a Partidului Social Democrat din Oltenița își propune să aducă îmbunătățiri în viața cetățenilor și să le ofere un canal de comunicare direct cu autoritățile locale, pentru a putea soluționa problemele comunității într-un mod eficient și transparent.

“Dragi locuitori ai orașului Oltenița,
Vă adresez astăzi o întrebare cu gândul la binele comunității noastre. În calitate de vicepreședinte al județului Călărași sunt hotărât să pun nevoile voastre pe primul loc și să acționez pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm.
De aceea, astăzi vă întreb: care sunt cele mai presante probleme cu care se confruntă comunitatea noastră? Ce probleme trebuie să fie prioritare pentru viitorul orașului nostru?
Dacă ar trebui să identificăm primele 5 probleme ale comunității noastre, care ar fi acestea? Sunt aceste probleme legate de infrastructură, educație, servicii sociale, sănătate sau de altceva? Sunt curios să aflu opiniile voastre și să mă asigur că voi acționa în concordanță cu nevoile voastre.
De-a lungul audiențelor mele săptămânale, am ascultat problemele și preocupările voastre și am căutat soluții pentru a le aborda. Sunt convins că voi puteți fi cei mai buni consilieri ai mei în această privință. Voi fi mereu deschis la sugestiile și opiniile voastre și voi acționa în interesul comunității noastre. Prin urmare, vă încurajez să vă exprimați opinia și să fiți vocea care face diferența! Contactați-mă și spuneți-mi, printr-un comentariu, care sunt problemele cu care vă confruntați în viața de zi cu zi. Împreună, vom face din Oltenița un oraș mai bun, mai prosper și mai atractiv pentru toți locuitorii săi.” scrie președintele PSD Oltenița, Mihăiță Beștea.

Advertisement
Advertisement

Politică

Reconcilierea din culisele PSD Călărași. Cum a reușit Vasile Iliuță să-l aducă înapoi pe senatorul Nicușor Cionoiu

Published

on

După o serie de dispute care au pus la încercare coeziunea Partidului Social Democrat din județul Călărași, liderul Vasile Iliuță a reușit, spun colegii din partid, să treacă peste situațiile interne care l-au pus în dificultate și au tulburat partidul de lângă Borcea.

Ultimul episod tensionat l-ar fi avut în prim-plan pe senatorul PSD, Nicușor Cionoiu și pe Iliuță însuși.

Deși inițial au existat tensiuni și speculații, cei doi lideri politici au găsit o soluție comună și își doresc să continue proiectul politic început împreună. Cel puțin pentru moment. 

Vasile Iliuță, cel mai mare vânător politic a reușit să readucă unitatea în partid, spun surse apropiate acestuia.

Potrivit  surselor, Cionoiu ar fi luat în calul să candideze din partea Partidului Social Democrat în Organizația județeană Constanța, lângă Felix Stroe, asta dacă nu și-au găsit încă locul în continuare la Călărași.

Advertisement

Chiar dacă ușa către alte opțiuni politice părea să se deschidă pentru unii, în final, situația s-a aplanat, iar focusul rămâne pe colaborare și pe agenda politică comună.

În ciuda unor momente de incertitudine, liderul PSD Călărași continuă să fie o prezență marcantă  în peisajul politic local. Cu toate că viitorul politic al lui Nicușor Cionoiu este în continuare subiect de speculație, reconcilierea recentă ar putea să ofere speranța că PSD Călărași va continua să progreseze într-o manieră constructivă și unită, așa cum și-a dorit din totdeauna liderul Vasile Iliuță.

Continue Reading

Știri

AUR Călărași își prezintă lista completă de candidați pentru alegerile locale

Published

on

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) din județul Călărași și-a făcut publică lista completă de candidați pentru alegerile locale. Cu Daniel Florea în fruntea Consiliului Județean și Dragoș Coman candidat la primăria municipiului Călărași, AUR prezintă o echipă formată din 22 de membri hotărâți să aducă schimbări și să reprezinte interesele cetățenilor din diverse localități ale județului.

Printre candidați se numără o gamă variată de profesioniști și reprezentanți ai comunității locale, printre care se regăsesc Florin Bogdan Cernea-Platarești, Cristea Mihai-Nana, Niculae Eftimie-Luica, și mulți alții, fiecare aducându-și propria perspectivă și expertiză în echipa AUR.

Cu o listă atent selecționată de candidați, AUR își propune să ofere o alternativă puternică și reprezentativă pentru județul Călărași.

Candidații AUR sunt:

• Daniel Florea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași

Advertisement

• Dragoș Coman pentru funcția de primar al municipiului Călărași

Lista completă a candidaților este:

• Florin Bogdan Cernea-Plătărești

• Cristea Mihai-Nana

• Niculae Eftimie-Luica

• Petre Tone-Oltenița

Advertisement

• Gigel Greceanu-Dor Mărunt

• Bogdan Stroe-Nicolae Bălcescu

• Paul Martac-Modelu

• Ștefan Lăduncă-Frumușani

• Jan Apostol-Dorobanțu

• Niculae Voineagu-Fundeni

Advertisement

• Gavrilă Dimitru-Fundulea

• Nicușor Ionuț Gălbinăsu-Radovanu

• Popa Poppel Dumitru-Tămădău Mare

• Marin Baltag-Dragalina

• Valentin Anghel-Borcea

• Robert Ovidiu Damian-Perișoru

Advertisement

• Ioan Florin Mihalache-Spăntov

• Emil Iustin Muller-Ștefan cel Mare

• Georgiana Lucian Florea-Sârulești

• Silviu Petrișor-Chirnogi

• Adrian Dumitrescu-Ileana

• Luvian Moldoveanu-Valea Argovei

Advertisement

• Ionuț Vișan-Cuza Vodă

• Florin Nae-Budești

• Simona Nicola-Lehliu Gară

Continue Reading

Știri

Centrul Regional pentru Formare Profesională a Adulților organizează două programe de formare. Cum te poți înscrie

Published

on

Sursă foto: freepik

Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților (CRFPA) Călărași va organiza două programe de formare gratuite. Unul intitulat „Competențe antreprenoriale, financiare și juridice” de 72 de ore, și un alt curs de inițiere numit „Operator introducere, prelucrare, validare date”. 

Înscrierea se face la sediul CRFPA de pe strada Sloboziei, Nr. 4 bis sau prin 0242.313.353/crfpacl@anofm.gov.ro.  

Continue Reading

Cele mai vizualizate