Connect with us

Știri

Liderul PSD Oltenița cere părerea cetățenilor: care sunt cele mai importante probleme ale orașului nostru?

Published

on

Liderul organizației municipale a Partidului Social Democrat din Oltenița, Mihăiță Beștea, se arată preocupat de problemele cetățenilor din cel de-al doilea municipiu al județului Călărași și dorește să afle care sunt cele mai apăsătoare cinci probleme cu care aceștia se confruntă în relația cu administrația locală.

Într-o postare pe rețeaua de socializare, Mihăiță Beștea se adresează urmăritorilor și cetățenilor din Oltenița, îndemnându-i să-i împărtășească problemele cu care se confruntă în relația cu administrația locală. În acest fel, liderul social-democrat își propune să identifice cele mai importante probleme ale comunității și să le găsească soluții eficiente.

În cadrul acestei inițiative, Mihăiță Beștea arată că este important să existe o comunicare deschisă între cetățeni și autorități, iar acest lucru poate fi realizat printr-un dialog constant și o implicare activă a tuturor părților interesate.

Astfel, prin intermediul acestei postări, liderul organizației municipale a Partidului Social Democrat din Oltenița își propune să aducă îmbunătățiri în viața cetățenilor și să le ofere un canal de comunicare direct cu autoritățile locale, pentru a putea soluționa problemele comunității într-un mod eficient și transparent.

„Dragi locuitori ai orașului Oltenița,
Vă adresez astăzi o întrebare cu gândul la binele comunității noastre. În calitate de vicepreședinte al județului Călărași sunt hotărât să pun nevoile voastre pe primul loc și să acționez pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm.
De aceea, astăzi vă întreb: care sunt cele mai presante probleme cu care se confruntă comunitatea noastră? Ce probleme trebuie să fie prioritare pentru viitorul orașului nostru?
Dacă ar trebui să identificăm primele 5 probleme ale comunității noastre, care ar fi acestea? Sunt aceste probleme legate de infrastructură, educație, servicii sociale, sănătate sau de altceva? Sunt curios să aflu opiniile voastre și să mă asigur că voi acționa în concordanță cu nevoile voastre.
De-a lungul audiențelor mele săptămânale, am ascultat problemele și preocupările voastre și am căutat soluții pentru a le aborda. Sunt convins că voi puteți fi cei mai buni consilieri ai mei în această privință. Voi fi mereu deschis la sugestiile și opiniile voastre și voi acționa în interesul comunității noastre. Prin urmare, vă încurajez să vă exprimați opinia și să fiți vocea care face diferența! Contactați-mă și spuneți-mi, printr-un comentariu, care sunt problemele cu care vă confruntați în viața de zi cu zi. Împreună, vom face din Oltenița un oraș mai bun, mai prosper și mai atractiv pentru toți locuitorii săi.” scrie președintele PSD Oltenița, Mihăiță Beștea.

Știri

PMC | O arteră importantă din Călărași a intrat în reabilitare

Published

on

Reabilitarea străzii Viitor reprezintă o veste bună pentru locuitorii din Călărași. Această arteră importantă a fost mult timp într-o stare avansată de degradare, provocând disconfort și neplăceri în rândul șoferilor și pietonilor. Acum, cu demararea lucrărilor de asfaltare, se va îmbunătăți semnificativ starea acestei străzi, iar circulația va deveni mult mai fluidă și mai sigură.

 

Potrivit constructorului, lucrările de reabilitare a străzii Viitor vor fi finalizate la finele lunii aprilie. Acestea vor consta în înlocuirea asfaltului vechi, deteriorat și plin de gropi, cu unul nou și modern, care va rezista mai bine în fața intemperiilor și a traficului intens.

În plus, vor fi efectuate și alte lucrări de modernizare, cum ar fi refacerea trotuarelor, iluminatul public, semnalizarea rutieră și marcajele pentru trecerile de pietoni. Acestea vor aduce un plus de confort și siguranță pentru toți cei care folosesc această arteră importantă din oraș.

Reabilitarea străzii Viitor este a treia mare lucrare de modernizare a unei artere importante din Călărași, după reabilitarea străzii Rahova și a străzii Plevna. Aceste proiecte sunt parte dintr-un program amplu de modernizare și dezvoltare a infrastructurii din oraș, care va aduce beneficii semnificative pentru toți locuitorii și pentru dezvoltarea economică a zonei.

„Astăzi după-amiază am demarat asfaltarea străzii Viitor. Potrivit constructorului, lucrările vor fi gata la finele lunii aprilie.
Strada Viitor este a 3-a arteră importantă reabilitată în acest mandat după Rahova și Plevna.” – transmite primarul Marius Dulce într-o postare pe Facebook
Continue Reading

Știri

Polițiștii călărășeni au constatat 118 infracțiuni și au aplicat 979 sancțiuni contravenționale în ultimele 7 zile

Published

on

BILANȚUL ULTIMEI SĂPTĂMÂNI: 118 INFRACŢIUNI CONSTATATE ȘI 979 DE CONTRAVENȚII APLICATE

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la 318 sesizări ale cetățenilor. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 39 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna  13 – 19 martie a.c., peste 1.000 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 32 de acțiuni și s-a intervenit la 318 evenimente sesizate prin 112. Ca urmare a activităților desfășurate au fost constatate 118 infracțiuni, 12 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 8 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 979 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 280.000 de lei. De asemenea, polițiștii rutieri au acționat zilnic, fiind desfășurate activități pentru verificarea legalității transportului rutier de persoane, combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni și bicicliști, viteză, neacordare de prioritate, comportamentul agresiv al conducătorilor de vehicule, folosirea telefoanelor mobile, precum și combaterea conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Au fost constatate 16 infracțiuni la regimul rutier, reținute 39 de permise de conducere și retrase 22 de certificate de înmatriculare.

Continue Reading

Știri

Primăria Călărași anunță începerea tratamentelor pentru combaterea bolilor șI dăunătorilor vegetației

Published

on

În perioada 22-24 martie 2023, Primăria Municipiului Călărași va efectua tratamente în aliniament pentru combaterea tuturor bolilor și dăunătorilor vegetației de aliniament, gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali ai localității. Aceste tratamente vor fi efectuate între orele 22:00 – 06:00 și vor fi influențate de condițiile meteorologice.

Produsele utilizate pentru tratamentele în aliniament sunt Deltametrin și Lambda-cihalotrin, care sunt omologate de Comisia Națională a produselor de protecție a plantelor. Este important ca locuitorii din zonă să respecte măsurile de siguranță recomandate de autorități și să evite expunerea la substanțele chimice utilizate în timpul tratamentelor.

Continue Reading

Cele mai accesate articole