in

Liberalul Sandu Pietroiu, alături de președintele PSD Viorica Dăncilă

Sandu Pietroiu este un călărășean care s-a făcut, de-a lungul timpului, remarcat în Călărași prin diferitele inițiative civice, participări active la evenimente și susținerea diferitelor acțiuni ce s-au desfășurat la nivel județean. Este liberal convins, dar apreciază oamenii politici care susțin și arată interes pentru dezvoltarea diferitelor proiecte.

Sâmbăta, 13 iulie, Viorica Dăncilă împreună cu secretarul general al partidului Mihai Fifor, Eugen Teodorovici – ministrul al finanțelor s-au aflat în județul nostru pentru o vizită de lucru, alături de colegii organizație județele PSD Călărași.

Fiind un eveniment important pentru județul Călărași, mai mulți oameni din sfera politică locală au participat la evenimentul ce s-a desfășurat în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași. În prima parte a vizitei de lucru a avut loc o întâlnire între primul ministru Viorica Dăncilă și conducerea Consiliului Județean Călărași, apoi un Comitetul Executiv al organizației județene PSD Călărași, urmat de o conferință de presă. În CEx au fost expuse probleme interne, discuții despre rezultatele obținute la europarlamentarele din acest an, cât și alte lucruri ce privesc bună desfășurare a activității partidului.

Calarasipress.ro l-a abordat pe liberalul Sandu Pietroiu într-o scurtă discuție ce a avut ca subiect principal vizita prim ministrului României, Viorica Dăncilă la Călărași. Am primit un răspuns pe măsură, neașteptat de sincer și direct.

Liberalul Sandu Pietroiu:Voi susține oamenii importanți ai comunității, pe aceia care se implică și aduc un plus de valoare vieții noastre, a românilor. Știu ca avem oameni buni, oameni de valoare care fac eforturi să avem o țară frumoasă, asa cum, cu siguranță ne-o dorim cu toții. Trebuie sa îi apreciem pe cei aleși, pe cei care ne ascultă! ” a declarat pentru Calarasipress.ro, Sandu Pietroiu

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

În localitatea Dor Mărunt continuă reabilitarea drumurilor

Se vor asfalta ultimele străzi în satul Pietroiu din localitatea Borcea