in ,

Medicii din Spitalul Județean de Urgență Călărași, în dialog cu președintele C. J. Călărași, Vasile Iliuță – noi dotări ale unității medicale

Medicii chirurgi ai Spitalului Județean Călărași s-au întâlnit cu președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Întrevederea a avut scopul de informare privind activitatea desfășurată de aceștia în cadrul unității spitalicești și propuneri pentru îmbunătățirea calității actului medical.

Astfel, medicii au solicitat înființarea Compartimentului de chirurgie toracică și vasculară, ținând cont de cazurile cu care s-au confruntat în timpul intervențiilor chirurgicale, înființarea liniei 2 de gardă pe chirurgie generală, dotarea spitalului cu aparatura necesară ca investigațiile medicale, precum endoscopia și colonoscopia, să se efectueze în Călărași, separarea chirurgiei pediatrice de cea generală.

Propunerile medicilor au intrat pe agenda președintelui Iliuță, urmând ca în cel mai scurt timp să aibă loc o întâlnire tehnică în vederea compartimentării vechiului bloc operator pentru chirurgia pediatrică.

Tot șeful CJ Călărași a dat asigurări că la aprobarea bugetului pe 2019 vor prinse și sumele pentru achiziționarea aparaturii de ultimă generație pentru analizele de gastroenterologie și endoscopie digestivă.

CJCălărași #investițieînsănătate

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

”Sforăie… locul meu”

Evaniment umanitar organizat de trupa “Trepte”