in

Jegălia/ Lucrările pentru realizarea rețelei de canalizare în comuna Jegălia sunt în plină desfășurare

După mai multe încercări din trecut, astazi se află în plină desfășurare realizarea rețelei de canalizare in comuna Jegălia. Nivelul de civilizație la care a ajuns societatea impune, practic o astfel de investiție.

La elaborarea proiectului de canalizare s-a avut în vedere starea bună a drumurilor din comună, astfel rețeaua de canalizare se realizează de o parte și de alta a drumului fără să se spargă asfaltul iar acolo unde nu este spațiu suficient, între partea asfaltată si proprietațile cetățenilor, se va realiza spargerea asfaltului.

Valoarea proiectului este de circa 11.275.035  lei  cu finanțare de la bugetul de stat și propune realizarea rețelei de canalizare în întreaga localitate, până la ultima locuință. RAJA S.A CONSTANȚA împreună cu UAT Jegălia au demarat lucrările conform Autorizației de cosntruire eliberată la data de 23.04.2020, având o valabilitate de 14 luni de la începerea efectivă a lucrărilor

In proiect sunt prevazuți bani pentru realizarea racordurilor până la limita de proprietate, gratuit, precum și pentru refacerea podețelor și a infrastructurii afectate de lucrări.

Pe strazile unde s-a introdus conducta de canalizare urmează realizarea probelor de etanșeitate, iar după aceea se va trece la realizarea branșamentelor la fiecare casă.De asemenea, se fac ultimele pregătiri pentru începerea lucrărilor la stația de epurare amplasată în localitate.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Drumuri și Poduri/ Mirela Drăgan reacționează în urma informațiilor apărute în spațiul public privind societatea pe care o manageriază

VIDEO. Vasile Iliuță vede dezvoltarea municipiului Călărași fără primarul Drăgulin