in

Jandarmii călărășeni vor fi la datorie în perioada minivacanței de 1 Iunie

Peste 130 de jandarmi călărășeni vor fi angrenați în misiuni specifice de asigurare a climatului de ordine și siguranță publică, în perioada minivacanței de 1 Iunie.

Începând cu 1 iunie, a.c., ca urmare a ridicării restricțiilor privind deplasarea persoanelor în afara localităților de domiciliu precum și a desfășurării activităților sportive în aer liber dar și a manifestărilor cultural artistice, jandarmii, alături de celelalte forțe de ordine, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe întreg teritoriul județului Călărași.

Jandarmii vor avea în vedere zona piețelor, a centrelor comerciale sau a locurilor de agrement unde vor acționa pentru informarea şi îndrumarea cetățenilor de a respecta în primul rând măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, dar și pentru intervenție în cazul producerii unor incidente nedorite.

Recomandăm cetățenilor să respecte dispozițiile stabilite prin Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 26 din 28.05.2020 privind modificarea măsurilor de prevenire și combatere a pandemiei COVID-19 dispuse pe durata stării de alertă.

De asemenea, cetățenii că pot solicita direct, ori de câte ori este nevoie, sprijinul echipajelor de jandarmi, aflate în dispozitiv sau prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lucrările de asfaltare din localitatea Cuza Vodă, verificate de primarul Marius Cojocaru și președintele CJC, Vasile Iliuță

Elevii din România vor avea transport gratuit!