in

Jandarmii călărășeni la datorie în acest week-end

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Călărași, I.S.U. Călărași și Poliția Locală, vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive, cultural-artistice și religioase organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, vineri, 28 iunie, începând cu ora 18.00, aceștia vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în zona Sălii Polivalente ”Ion C. Neagu” din Călărași, pe timpul defășurării Galei de Kickboxing ”Colosseum Tournament”.

Sâmbătă, 29 iunie, jandarmii călărășeni se vor afla în apropierea lăcașelor bisericești din municipiile Călărași și Oltenița, asigurând un climat de ordine și siguranță publică pentru participanții la manifestările religioase dedicate sărbătorii creștine a ”Sfinților Apostoli Petru și Pavel”.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, militarii vor fi prezenți în Parcul Central din municipiul Călărași, pentru a supraveghea desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a evenimentului anual ”Ziua Dunării” Călărași, ediția 2019.

De asemenea, în aceeași zi, începând cu ora 18.00, în zona stadionului comunal din localitatea Roseți, jandarmii călărășeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal disputat între echipele ACS Roseți și AS Mostiștea Ulmu, contând pentru finala Cupei României-faza județeană Călărași.

Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea climatului de ordine și siguranță publică corespunzător, precum și prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice.

Jandarmeria Călărași recomandă celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind faptul că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Iulian Iacomi, despre adoptarea Legii pensiilor

Călărași: S-a aprobat Regulamentul pentru ridicarea vehiculelor parcate/staționate neregulamentar