in

Iuliana Raiu – Cu toții ne dorim să trăim mai bine și să nu mai facem comparații cu alte municipii

Ce îți doresc eu ție, Călărașiul meu, al tău, al nostru…

Mă numesc Iuliana Raiu și mulți dintre voi mă cunoașteți. Trăim împreună în același oraș, ne creștem și educăm copiii în aceleași școli. Ne câștigăm existența noastră, a familiilor noastre în mare parte în acest oraș.

Cu toții ne dorim să trăim mai bine și să nu mai facem comparații cu alte municipii sau cu satele ori comunele din România. Cu toții vrem să ne bucurăm de străzi bine asfaltate, de confortul urban adus de canalizare, apă curentă, iluminat modern, de trotuare curate, de existența parcărilor publice, a semaforizării inteligente, de curățenie stradală.

Sunt convinsă că aceste lucruri le putem gestiona împreună cu muncă și seriozitate, pentru a lăsa un oraș mai bun, mai frumos copiilor noștri, generațiilor ce urmează. Unii îmi spun că nu sunt motive de bucurie astăzi. Emigrarea este un lucru care mă doare și pe mine, ca și pe mulți dintre voi. Nu așa se construiește proiectul unui municipiu, viitorul copiilor noștri. As vrea să contribuim împreună la lucrurile bune pe care le putem realiza astăzi și nu mâine, pentru noi și pentru copiii noștri.

Nu trebuie să cedăm tentației de a sta pasivi sau face lucruri în grabă. Îmi doresc pentru 2020 să clădim cu înțelepciune și multă atenție proiectul unui Călărași capabil să ne ofere tuturor cetățenilor șanse egale, opțiuni solide de carieră copiilor noștri. Îmi doresc ca și voi un oraș curat, administrat eficient.

Mesajul meu se dorește a fi simplu dar profund: doar împreună vom reuși! Fiind uniți, lucrând organizat, căutând ceea ce ne unește și nu ceea ce ne desparte, vom putea transforma şi moderniza municipiul Călărași.

Putem avea idei diferite despre felul în care vrem să ne administrăm municipiul, însă obiectivul este același…cu toții vrem un municipiu puternic și prosper.

Vă doresc tuturor călărășenilor multă sănătate, curaj și încredere în forțele noastre, ambiție și dragoste pentru toate lucrurile bune pe care le putem realiza împreună pentru orașul nostru!

La mulți ani tuturor!

Cu drag,
Iuliana Raiu

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Căsuța lui Moș Crăciun a ajuns la Călărași

Senatoarea Roxana Natalia Pățurcă a premiat excelența elevilor din cadrul Galei “10 de Nota 10”