in

Iulian Iacomi este noul președinte al organizației județene PSD Călărași

În această după-amiază, în cadrul CEx-ului ce a avut loc în cadrul conducerii Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu au luat decizia, cu acordul membrilor din Comitetul Executiv să îl demită din funcție pe preș. organizației județene PSD Călărași și să îl pună președinte interimar pe primarul din Lehliu Gară, Iulian Iacomi. 

Din surse aflăm faptul că Pandea Ciprian nu a fost validat în cadrul alegerilor din luna septembrie ce s-au desfășurat la Călărași, fiecare rămânând pe funcțiile deținute până la momentul alegerilor. 

De ziua lui, Ciprian Pandea, în loc să fie sărbătorit de colegii de partid pentru munca grea și fotografiile făcute la Guvern cu toți primarii cărora le-a semnat proiectele prin PNDL, Ciprian a petrecut departe aniversarea. Sursele afirmă că Pandea nu va mai fi mult nici în Secretariatul General al Guvernului, deși C. Pandea a afirmat că se bucură de tot sprijinul lui L. Dragnea. Afirmația este contrazisă de decizia luată astăzi în CE-x.

Cu musca pe căciulă, mulți așa-ziși pesediști convinsi nu stiu pe unde să se mai ascundă, cunoscută fiind reputația de justițiar a noului președinte PSD, Iulian Iacomi.

Revenim curând!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Fundeni: Gheoreghiță Cărtușanu este alături de acțiunea CJ Călărași

Accident spectaculos în localitatea Borcea. Un autoturism cu 5 persoane s-a răsturnat în urma unei coliziuni cu un pom