in ,

Iubiţi şi şobolanii vagabonzi din PSD Călărași!

O nouă sărbătoare a fost marcată astăzi, în paralel cu Sf. Ion, Ziua Șobolanului de Partid. S-a serbat în premieră,  la sediu PSD Călărași. Obișnuit să îi mănânce pe alții de cur, de data asta s-a limitat la a mânca doar câteva eugenii.

Având insomnii generate schimbările din partid, șobolanul s-a gândit că trebuie să profite de ziua numelui său. Cum poate fi mai ieftin pentru un șobolan care a mâncat toată viața resturi și a pupat în cur pe unde a putut pentru a-i fi bine?

Șobolanul, rezistent la schimbări bruște de conducere și interese și încearcă să se adapteze noilor cerințe de partid. Mai nou a învățat să scrie. Formulează cereri și adrese că el ar fi proprietarul eugeniilor din Călărași, fie ele ciordite din magazine, sau din mâinile copiilor.

Este cunoscut faptul că acesta a suferit de mai multe ori din dragoste. Ultima dată și-a pus singur otravă în eugenii pentru a simula moartea, cu speranța ca nu va fi dat afară din partid.

PSD Călărași se va mai trezi cu o problemă dacă nu deratizează cât de curând: problema șobolanului fără stăpân.  Practic, acesta se asociază în haite de şobolani, având un singur interes, să ronțăie partidul. Chițăie de dimineața, la prânz și seara, în speranța că vor fi și ei băgați în seamă.

Şoarecele din PSD Călărași regretă că a plecat din PNL, acolo unde făcea pe șeful de cabinet, sau cum îi spun unii, “hoțul de pește”.

Își explică cu tristețe plecarea și traseul greu pe care trebuie să îl suporte

“Regret că am fost văzut în asemenea ipostaze în PNL. Am părăsit deja acel birou şi m-am întors la mine acasă, în bucătăria plină de bunătăți furate de pe unde am putut, unde locuiesc de ani buni.  Am plecat de acasă în urma unui conflict cu soţia mea, şoricica Floricel, pe care probabil o ştiţi. Ea a rămas la PNL la raionul de  brânzeturi. E greu să stai cu cineva în bârlog, în condițiile în care suntem în partide diferite. Vă asigur că pe viitor voi manifesta o grijă mai mare şi nu voi mai speria atât de tare membri de partid”, a declarat şoarecele John, vizibil afectat.

Şoareele John spune că de foarte multe ori este atras de pachetele mari pe care le vede în alte partide, fiind tentat să fugă acolo. Oare ce îl reține?


Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.
Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă. 

 

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Sărbătoarea Bobotezei, tradiție în comuna Unirea| VIDEO

Comuna Borcea, pe locul I la organizarea Sărbătorii Boobotezei