in

Isteria creată de camerele video de supraveghere ce au apărut pe străzile principale din Călărași

Pe rețelele de socializare s-a creat  isterie cu noile camere de supraveghere care s-au montat pe arterele principale din municipiul Călărași. Necunoscătorii spun că Biroul Rutier al Inspectoratului Județean de Poliție ar avea control/acces asupra acestora. S-a mai speculat faptul că șoferii vor fi sancționați dacă vor depăși viteaza de 40 km/h, lucru total neadevărat. 

Am solicitat, verbal, purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Călărași un punct de vedere asupra rolului pe care îl au camerele ce s-au montat de curând în mun. Călărași, pe străzile principale.


In luna februarie 2018 are loc punerea in functiune si testarea echipamentelor de supraveghere video montate pe strada Prelungirea Bucuresti, cu vizualizare intre strada Panduri si Blvd. Cuza-Voda.

Supravegherea prin sisteme video reprezinta monitorizarea activitatilor publice, a comportamentului uman si a traficului rutier,in vederea asigurarii bunei conduite in randul cetatenilor, dar si in vederea oferirii sigurantei acestora.

Instalarea de camere supraveghere are drept scop principal influentarea activitatilor si conduitei umane, administrarea acesteia si protejarea neintrerupta a persoanelor precum si a bunurilor acestora. Monitorizarea video existenta in Municipiul Calarasi se realizeaza la Politia Locala Calarasi 24h/24h, iar problemele identificate se aplica conform: Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice

Primăria Călărași


P.S: Pe segmentul de drum dintre Colegiul Agricol „Sandu Aldea”  și Liceul Teoretic Mihai Eminescu există indicatoare ce impun limită maximă de 30 km/h.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

A scăpat autoturismul de sub control și a ajuns cu el într-un copac

Viceprimarul Viorel Ivanciu propune măsuri pentru zonele predispuse accidentelor rutiere