in

IPJ Călărași are o nouă conducere

IPJ Călărași are o nouă conducere începând cu acest sfârșit de săptămână. Astăzi, 9 iulie 2021, Costel CHIRICĂ, comisar-șef de poliție, a fost împuternicit să conducă Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

În urma încetării împuternicirii ofițerului care exercita funcția de inspector șef al I.P.J. Prahova și având în vedere punerea acestuia la dispoziție, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Continuitatea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova va fi asigurată, temporar, de comisar-șef de poliție Mihai-Ginel PREDA, adjunct al șefului inspectoratului, în cadrul aceleiași unități.

De asemenea, continuitatea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași va fi asigurată, temporar, de comisar-șef de poliție Costel CHIRICĂ, adjunct al șefului inspectoratului, în cadrul aceleiași unități.

2.7 3 votes
Article Rating

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ciprian Pandea și-a depus candidatura pentru șefia PNL: “Candidez pentru că avem de îndeplinit obiective și angajamente față de călărășenii care și-au pus încrederea în noi”

Noi străzi cu sens unic în municipiul Călărași