in

Ion Samoilă și Mihăiță Beștea, noii vicepreședinți ai CJ Călărași

Astăzi, 2 Noiembrie, Consiliul Județean Călărași și-a ales astăzi cei doi vicepreședinți. Este vorba de Ion Samoilă și Mihăiță Beștea, ambii din cadrul PSD Călărași.

Lupta a fost strânsă între candidați. Aleși prin vot, Ion Samoilă a fost ales cu 16 voturi în vreme ce Amelia Giurcan (USR-PNL) a obținut 15. Mihăiță Beștea este cel de-al doile-a consilier județean cu 16 voturi în vreme ce Răzvan Meseșeanu de la Pro România a obținut 15.

Vasile Iliuță: „Astăzi este o zi importantă pentru județul Călărași și Consiliul Județean. Au fost aleși cei doi vicepreședinți. Sunt din Partidul Social Democrat care are 15 consilieri județeni în cadrul CJ din 30 aleși, USR-PLUS și PNL au împreună 13 iar PRO România doi consilieri. În concluzie, PSD deține majoritatea în Consiliul Județean. Cei doi vicepreședinți sunt: Samoilă Ion și Mihăiță Beștea. În momentul de față ne vom concentra la ceea ce avem de făcut. Avem mult de muncă la consiliul județean, peste 28 de proiecte cu o valoare care depășește 100 milioane de euro și vrem să mai accesăm anul viitor alte proiecte„.

În acest moment, președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță are de astăzi doi vicepreședinți din același partid „cu acte în regulă„.

Ediția.eu notează un aspect interesant privind Partidul Național Liberal:  Un singur lucru ne-a atras atenția la ședința de astăzi și anume faptul că PNL un partid care a dominat scena politică 12 ani la Călărași nu au avut un candidat la funcția de vicepreședinte mergând pe mâna Ameliei Giurcan de la USR. „PNL se află într-o reformare și va rămâne așa și după parlamentare. Nu au un lider care să-i conducă. Ei sunt conduși acum de un ministru secretar de stat, numit interimar (Emil Dumitru) care nu are o experiență politică„, a afirmat astăzi în cadrul unei conferință de presă președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

foto: ediția.eu

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ciprian Pandea a fost prezent la Borcea în ziua ceremoniei de constituire a consiliului local

COMUNICAT DE PRESĂ – CONFERINȚĂ ÎNCHIDERE PROIECT ”PROCOMUNITATE