Connect with us

Știri

VIDEO. Ion Samoilă: „Avem o problemă cu DGASPC, un sistem subfinanțat”

Published

on

Una dintre direcțiile din subordinea CJ Călărași, DGASPC Călărași, se confruntă cu probleme financiare în acest m0ment. Situația ar putea fi echilibrată în luna noiembrie printr-o rectificare bugetară, unde s-ar putea aloca bani pentru direcția din subordinea Județului Călărași. Ion Samoilă recunoaște situația și o încadrează în zona problemelor pe care CJ Călărași le are la acest moment. Este optimist privind rezolvarea problemei.

„Legat de problemele din CJ, toți trăim aceste vremuri. Ne chinuim în fiecare zi să găsim resurse să funcționăm. Avem o problemă cu DGASPC, care a fost subfinanțat acest sistem. Noi pe ultima rectificare de buget am făcut o periere a bugetului – unde am avut economii, unde au mai fost prinse niște lucruri pe care le-am propus și nu puteau fi realizate în acest an. Am reușit să asigurăm funcționarea și să plătim salariile la DGASPC. Avem informații că în luna noiembrie o să fie o rectificare de buget și probabil că s-or gândi și la alocări pentru această direcție.” – a punctat Samoilă în conferința PSD de joi, 3 noiembrie.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Modelu: “Împărțim ce găsim”. Puști prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă o mașină

Published

on

Se înmulțesc cazurile cu minori care sparg maşini. Trei adolescenţi din comuna Modelu, județul Călărași, au fost surprinși de o femeie, cu câteva fracțiuni de secundă, înainte să spargă una dintre mașinile care le ieșise în cale.

“Împărțim tot ce găsim”

“Atenție la acești 3 puștani! Nu m-au vazut in curte si discutau cum să deschidă mașinile vecinilor si cum împart, in funcție de ce găsesc. I-am lăsat sa se îndepărteze puțin și am ieșit cu camera pornită. Acum 10 minute erau pe strada Macului si au plecat, făcând stânga spre restaurant.” – a relatat femeia care a reușit să le strice planul celor trei.

Continue Reading

Știri

ATENȚIE, șoferi: Cod Galben de ceață, se formează ghețuș pe carosabil!

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Călărași a transmis sâmbătă seara, o atenționare care vizează intrarea în vigoare a unui cod galben de ceață, valabil începând de la ora 23:00 până  duminică dimineața orele 06:00.

⚠️ COD GALBEN – local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, ce va favoriza, în funcție si de condițiile locale, formarea ghețușului.

⏱️ Interval valabilitate: 26.11.2022 ora 23:00 – 27.11.2022 ora 05:00. ISU Călărași

Continue Reading

Știri

Prima zi de weekend: două accidente rutiere în municipiul Călărași

Published

on

Prima zi din acest weekend, începe, din păcate, cu două evenimente rutiere în municipiul Călărași, ambele produse pe fondul neacordării de prioritate.

Primul eveniment rutier a avut loc  sâmbătă dimineață, în jurul orelor 08:00, la intersecția străzilor Dobrogei și Plevna din municipiul Călărași, unde două autoturisme, un Logan și un taxi, au intrat în coliziune după ce unul dintre șoferi a pătruns în intersecție fără să se asigure suficient. Evenimentul nu a înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Cel de-al doilea incident rutier a avut loc pe Prelungirea Sloboziei, orele 10:30, în dreptul unei spălătorii auto cu jetoane, produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate de trecere unui conducător auto care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Prelungirea Sloboziei – Călărași. Nici în acest eveniment rutier nu au fost înregistrate victime.

foto: stânga / Serban Eugen – Info (Trafic) Călărași

 

 

 

Continue Reading

Cele mai accesate articole