in

Investiţiile demarate, în grafic. Marius Dulce: Modernizarea Călăraşiului nu e doar un simplu slogan

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, alături de reprezentanți ai Direcției Tehnice și Serviciului Public Pavaje Spații Verzi, inspectează stadiul lucrărilor de modernizare în curs pe străzile Dunărea și Victoria, dar și în Parcul Florilor, în zona de blocuri H și Bazarul Big. Finanțarea proiectelor este realizată prin surse proprii, iar lucrările sunt în grafic, conform declarațiilor acestuia.

Edilul precizează că modernizarea Călărașiului nu reprezintă un simplu slogan, ci un obiectiv asumat în campania electorală aflat în centrul actualului mandat. În acest sens, un tronson al străzii Dunărea a fost asfaltat și urmează modernizarea trotuarelor.

În privința bazarului, Marius Dulce transmite că ”partea cea mai grea s-a efectuat, și anume am reușit să ieșim în termen cu fundația la cota zero. Avem structurile metalice făcute, cred că într-o săptămână, două, demarăm montarea panourilor de tip sandwich și turnarea șapei interioare. Așa cum am promis, sperăm ca până, cel târziu, în noiembrie obiectivul să fie gata astfel încât cetăţenii şi comercianţii să beneficieze de condiţii civilizate”, potrivit unei postări Facebook.
Parcul Florilor va beneficia de pavele noi, cele actuale fiind într-o stare avansată de degradare. Primarul promite la sfârșitul lucrărilor un parc frumos și modern. Cât despre celelalte parcuri, Marius Dulce declară că momentan nu deține resurse financiare eficiente reabilitarea și modernizarea acestora.


În zona din jurul blocurilor H de pe strada Victoriei vor fi construite între 70 și 100 de noi locuri de parcare, o investiție realizată împreună cu Serviciul Public Pavaje Spații Verzi: „Intenţionăm să amenajăm astfel de parcări în mai multe zone ale oraşului. Cetăţenii ne solicită acest lucru şi facem tot ce e omeneşte posibil să dăm curs acestor doleanţe. Din păcate, bugetul este principalul nostru adversar dar, repet, cu răbdare, vom finaliza tot ce ne-am propus”, declară edilul în aceeași postare Facebook.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Aniel Nedelcu Pațurcă: “Proiectele comunei Borcea sunt în grafic!”

PMC | Noi tratamente de deratizare pentru eliminarea rozătoarelor