Connect with us

Breaking News

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași are un nou prim adjunct – maior Gheorghe Cristian

Published

on

Funcția de prim adjunct a inspectorului șef din Jandarmeria  Călărași a fost ocupată ieri prin concurs de maiorul Gheorghe Cristian.  Funcția a fost vacantă datorită pensionării la cerere a col. Mihai Ionel și a fost ocupată prin împuternicire de col. Gănciulescu Virgil.

Maiorul Cristian Gheorghe  este născut în Călărași la 19 iunie 1982. Începând cu 01.08.2005 a fost comandant de pluton la Detașamentul 1 de jandarmi mobil din Călărași efectuând misiuni de ordine publică, respectiv misiuni de intervenție pentru restabilirea ordinii publice. Din 2008 și până ieri acesta a ocupat funcția de comandant al acestui detașament, participând sau comandând majoritatea misiunilor privind asigurarea ordinii publice la manifestații sportive, religioase, cultural-artistice, deszăpeziri, inundații, misiuni cu DIICOT  și descinderi sau misiuni de tot felul executate de Jandarmeria Română.

Gheorghe Cristian a absolvit bacalaureatul  în Călărași, în 2001 la Colegiul Național ”Barbu Știrbei”, *filolologie/limbi străine. Apoi a absolvit cu diplomă de jurist și ofițer de jandarmi, Academia de Poliție, ”Alexandru Ioan Cuza” – secția de jandarmi. În 2009 a absolvit un master în specializarea management la Facultatea de Management din Brașov. Noul prim adjunct este absolvent a mai multe cursuri de intervenție profesională, efectuate cu specialiști din Jandarmeria Franceză și carabinierii din Italia, obținând brevete de tehnician, de monitor, instructor în intervenții profesionale, din Cv-ul acestuia rezultând că deține aptitudini puternice de comunicare și de culegere de date și informații. Tot din CV rezultă că este o persoană corectă în relațiile familiale, cu un comportament civilizat în societate,  cu o capacitate puternică de socializare și relaționare cu diverse categorii de persoane. Unul dintre lucrurile remarcate ușor la noul prim adjunct este acela că gestionează cu ușurință situațiile complexe neprevăzute. Toate acestea,  și mai ales pregătirea profesională  l-au promovat prin câștigarea concursului, ieri 29 noiembrie 2017. – informează atitudineadincalarasi.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Scăpări de gaze pe Varianta Nord din Călărași

Published

on

O nouă alertă duminică noapte în Călărași pentru pompierii militari. 

Un nou apel prin 112 a mobilizat mai multe echipaje de intervenție din structura CBRN a ISU Călărași, care au fost solicitate sa intervină pe Varianta Nord a municipiului Călărași, unde un salariat al Cimitirului Sf. Lazar a sesizat un miros puternic de gaze.

Intervenția este în dinamica la acest moment.

Continue Reading

Cele mai accesate articole