Connect with us

Breaking News

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași are un nou prim adjunct – maior Gheorghe Cristian

Published

on

Funcția de prim adjunct a inspectorului șef din Jandarmeria  Călărași a fost ocupată ieri prin concurs de maiorul Gheorghe Cristian.  Funcția a fost vacantă datorită pensionării la cerere a col. Mihai Ionel și a fost ocupată prin împuternicire de col. Gănciulescu Virgil.

Maiorul Cristian Gheorghe  este născut în Călărași la 19 iunie 1982. Începând cu 01.08.2005 a fost comandant de pluton la Detașamentul 1 de jandarmi mobil din Călărași efectuând misiuni de ordine publică, respectiv misiuni de intervenție pentru restabilirea ordinii publice. Din 2008 și până ieri acesta a ocupat funcția de comandant al acestui detașament, participând sau comandând majoritatea misiunilor privind asigurarea ordinii publice la manifestații sportive, religioase, cultural-artistice, deszăpeziri, inundații, misiuni cu DIICOT  și descinderi sau misiuni de tot felul executate de Jandarmeria Română.

Gheorghe Cristian a absolvit bacalaureatul  în Călărași, în 2001 la Colegiul Național ”Barbu Știrbei”, *filolologie/limbi străine. Apoi a absolvit cu diplomă de jurist și ofițer de jandarmi, Academia de Poliție, ”Alexandru Ioan Cuza” – secția de jandarmi. În 2009 a absolvit un master în specializarea management la Facultatea de Management din Brașov. Noul prim adjunct este absolvent a mai multe cursuri de intervenție profesională, efectuate cu specialiști din Jandarmeria Franceză și carabinierii din Italia, obținând brevete de tehnician, de monitor, instructor în intervenții profesionale, din Cv-ul acestuia rezultând că deține aptitudini puternice de comunicare și de culegere de date și informații. Tot din CV rezultă că este o persoană corectă în relațiile familiale, cu un comportament civilizat în societate,  cu o capacitate puternică de socializare și relaționare cu diverse categorii de persoane. Unul dintre lucrurile remarcate ușor la noul prim adjunct este acela că gestionează cu ușurință situațiile complexe neprevăzute. Toate acestea,  și mai ales pregătirea profesională  l-au promovat prin câștigarea concursului, ieri 29 noiembrie 2017. – informează atitudineadincalarasi.ro

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

VIDEO. Bărbat salvat din mijlocul lacului cu ajutorul unui vehicul SHEERP. Cum a ajuns bărbatul în această situație

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Pompierii militari oltenițeni au intervenit sâmbătă, 12 aprilie pentru salvarea unui pescar în vârstă de 63 de ani, care a rămas blocat în mijlocul Bălții Mari din apropierea Olteniței. Bărbatul s-a folosit de o anvelopă auto, transformată într-o barcă.

A strigat după ajutor și a fost auzit de o persoană care solicitat prin 112 intervenţia salvatorilor.

A avut nevoie de ajutorul pompierilor după ce a căzut de pe o barcă improvizată și a rămas blocat în stuf.

Cu suportul unui vehicul de tip SHEERP, echipajele de intervenție au reușit să-l scoată la mal în doar 35 de minute.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

LIVE. Campionatul Național de Lupte Libere, transmis în direct de Călărași PRESS

Published

on

Campionatul Național de Lupte Libere la Călărași

Continue Reading

Breaking News

Vlad Sârzea și Enache Georgiana au trecut în tabăra lui Marius Dulce! De ce au luat cei doi această decizie

Published

on

By

În cadrul unei conferințe de presă organizate miercuri, 3 aprilie, de către Organizația PSD Călărași, primarul Marius Dulce a anunțat că în echipa lui s-au alăturat doi membri importanți: Vlad Sârzea și Georgiana Enache.

Vlad Sârzea a făcut parte din PRO România și a decis să treacă la PSD după ce partidul pe care l-a reprezentat urmează să se alieze cu AUR. De asemenea, acesta și-a încheiat, recent, mandatul de consilier local. Astfel, situațiile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei, dar și experiența dobândită în acest domeniu l-au determinat să ia decizia de a se alătura unei echipe solide.

„Anul acesta îmi închei primul mandat de consilier local, a fost unul de învățare, făcând parte dintr-o echipă mică, de doi consilieri, nu am putut să facem o schimbare majoră, dar am avut o colaborare foarte bună cu domnul primar și cu echipa Marius Dulce, ceea ce m-a convins să continui în acest fel, să merg împreună cu această echipă, o echipă puternică, care dorește să continue niște proiecte concrete. Doresc să facem treabă în continuare și vocea mea să fie mai vizibilă”, a declarat Vlad Sârzea.

Odată cu acesta, și medicul primar diabetolog, Georgiana Enache, în vârstă de 49 de ani, a decis să intre în echipa PSD, întrucât a constatat că misiunea partidului se aliniază foarte bine cu principiile după care se ghidează în activitatea ei de doctor. Mai exact, atât acțiunile ei, cât și obiectivele echipei conduse de Marius Dulce sunt orientate spre beneficiul oamenilor.

„Am fost timp de 3 ani și câteva luni directorul medical al spitalului și m-am regăsit în politica Partidului Social Democrat prin orientarea către binele omului, binele cetățeanului, eu, ca medic, ca structură, sunt așa. (…) Asta am încercat să urmăresc în întreaga mea activitate”, a explicat Georgiana Enache.

Advertisement

Ulterior discursurilor susținute de noii membri, primarul s-a arătat foarte încântat de alegerea acestora și i-a asigurat că vor avea o colaborare foarte bună în proiectele întreprinse de PSD: „Vreau să vă mulțumesc pentru că ați ales echipa PSD, echipa Marius Dulce, acest lucru nu face decât să mă onoreze și, cu siguranță, vom avea proiecte frumoase și bune pentru comunitate”.

Continue Reading

Cele mai vizualizate