in ,

Incendiu deșeuri pe Variantă Nord, în mun. Călărași. Focul a fost pus intenționat de câțiva locuitori

În această după amiază, în municipiul Călărași pe Variantă Nord a fost semnalat de către comisarul șef al Gărzii de Mediu Călărași, Zanfir Cristian și de localnicii din zonă un incendiu aflat pe un teren neîngrădit. Incendiul a fost semnalat în jurul orei 18.00.

 

La scurt timp, la fața locului au intervenit Pompierii cu autospeciale care au lichidat focul pus intenționat de către câțiva localnici. Aceștia au adunat resturi din autoturisme, cauciucuri  și alte resturi având componente metalice și plastic, încercând să obțină doar metal pentru a-l valorifica ulterior.

 

După lichidarea focului, în zona incendiată au apărut câteva persoane care au început să adune fierul rămas după incendiu. Un echipaj de poliție a fost sesizat cu privire la faptul că la fața locului au reapărut persoane care încearcă să sustragă resturile metalice din incendiu.

Garda de Mediu Călărași urmează ca în cursul zilei de mâine, 18 mai a.c., să contacteze Primăria Municipiului Călărași pentru a identifica proprietarul terenului unde a fost pus focul.

ÎN CURS DE ACTUALIZARE…

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Ziua Copilului va fi organizată, anul acesta, prin parteneriatul Primăria Municipiului Călărași – Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație.

,,Joia târgurilor de resurse” din L.T.M.E.