in

Iată stadiul proiectelor aflate în desfășurare în Orașul Budești

Proiectele de dezvoltare ale Orașul Budești sunt continuate și după suspendarea primarului Nae Sinel. Acesta a fost înlocuit un funcționar din Instituția Prefefecturii Călărași, împuternicit de prefect să gestioneze activitatea primăriei până la data alegerilor locale. 

O bună parte din proiectele aflate în desfășurare au fost demarate de Nae Sinel, viceprimar cu atribuții de primar. Totul s-a mișcat cu incetinitorul în Budești, asta din cauza forfotei din rândul conducerii.

În Aprozi, Buciumeni și Gruiu se desfășoară lucrări. La Gruiu prin intervenția fostului primar Nae Sinel, constructorul a acceptat să continue pe cheltuiala sa lucrările de canalizare. Chiar și suspendat, Nae Sinel continuă să implice, îi pasă de proiectele sale, pentru că au fost gândite din suflet pentru budeșteni.

L-am surprins vreificând calitatea lucrărilor, vorbind cu constructorii dar și cetățenii. La Gruiu canalizarea s-a terminat. Acum se lucrează la aducerea la starea inițială a străzilor. La Buciumeni lucrările sunt în curs. S-a strâns noroiul de pe șosele și s-a așezat piatră cubică după realizarea unor porțiuni de canalizare. Drumul de legătură dintre localități a fi realizat cu ajutorul lui Vasile Iliuță și Consiliului Județean.

Asta este prioritate” spune Nae Sinel arătând starea jalnică a drumului de acces dintre localități. Și ridicarea gunoaielor a rezolvat-o prin colaborări personale și parteneriat cu agenți economici cărora le pasă de localitate. Ce poate fi mai greu decât să auzi că sunt bani pentru a fi cheltuiți dar că reprezentantul Prefecturii nu își asumă de a semna documentele de plată pentru executarea lucrărilor?

Nu sunt proiecte pe hârtie sau promisiuni electorale” spune Nae Sinel ci fapte, lucruri adevărate care se înfăptuiesc.

“Asfaltarea și introducerea de gaze este aproape, adică anul viitor pot începe lucrările. Lui Nae Sinel, și consilierilor locali le pasă de soarta localității. Cel mai mult îi doare de lipsa canalizării din Budești din unele cartiere inundate mereu. Aici trebuie acționat imediat” spune Nae Sinel.

“Mai avem nevoie de un stadion modern, îmi propun să realizez un parc tematic pe amplasamentul stadionului degradat și un miniteren pentru practicarea gratuită a sporturilor de către cetățeni. Un teren sintetic, cu vestiare și iluminat, așa cum au alte localități. Mai vreau să construiesc o piață modernă să o acoper / reabilitez pe cea actuală. Vreau să aduc modernizarea și dezvoltarea localității. Mă bazez pe oameni în tot ceea ce fac, pe consultare cu ei” – spune Nae Sinel pentru calarasipress.ro

 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Accident rutier grav pe DN 4, în localitatea Valea Roşie, soldat cu rănirea a cinci persone, după ce două autovehicule au intrat în coliziune

Gheorghiță Cărtușanu: “Ne pregătim și prevenim, siguranța este de neprețuit!”