Connect with us

Știri

HANDBAL| Adrian Petrea este noul antrenor al AHC Dunărea

Published

on

Managerul sportiv al AHC Dunarea Cālāraşi Cristian Gavrilā  a ajuns la un acord cu antrenorul Adrian Petrea pentru a prelua banca tehnicā a Dunării, scrie pe site-ul oficial al echipei călărășene de handbal.

Ultima dată Adrian Petrea  a antrenat la Reșița, până pe 24 noiembrie 2016, când echipa HC Adrian Petrea a cedat la Făgăraș  în ultimul meci din  turul Ligii Zimbrilor. Astfel, finanțatorul Cristian Pătru și antrenorul Adrian Petrea, membri fondatori ai clubului, au decis să renunțe și să-l lase pe Mihai Rohozneanu, și el membru fondator, să preia frâiele echipei din Reșița. Între timp, echipa din Reșița  are o noua titulatura , HC Caraș Severin. Ca jucător, Adrian Petrea a adunat 86 de selecții la echipa naţională, pentru care a înscris şi 269 de goluri. Interul stânga a participat cu România şi la Campionatul Mondial din 2009. Adrian Petrea a fost campion al Romaniei cu Fibrex Savinesti si castigator de Cupa Romaniei cu UCM Resita , cu Pick Szeged campion  si castigator de  cupa in  Ungaria , si jucator la Dinamo si  Bacau si in Franta la US Creteil Handball . Fostul internaţional Adrian Petrea a înfiinţat în urmă cu ceva timp si o academie  de handbal care-i poartă numele şi care se ocupă în prezent cu descoperirea copiilor talentaţi şi formarea lor.

Pentru AHC Dunărea urmează în campionat 10 adevărate finale. La Călărași vine Reșița ( et 17- 04.02 ) Constanta ( et 19 – 15.02 ) , Dinamo ( et 22 – 11.03 ) , Steaua ( et 24 – 18.03) , Turda ( et 26 – 01.04 ). In deplasare DUNĀREA joacā la Suceava ( et 18 – 11.02 ) , Odorhei ( et 20 – 25.02 ) , Vaslui ( et 21 –  01.03 ) , Focșani ( et 23 – 15.03 ) , Satu Mare ( et 25 – 25.03 ) . De asemenea , echipa condusa de Adrian Petrea este calificata in sferturile Cupei României, viitorul adversare va fi aflat pe 10 ianuarie cand la sediul FRH  are loc tragerea la sorti.

  • CĂTĂLIN NIȚU – jurnalist acreditat Federația Română de Fotbal-

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Echipa ECOAQUA Călărași a îmbrăcat astăzi de iarnă 3 copii

Published

on

Emoții în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași pentru copiii județului nostru. Cei mai puțin fericiți au fost privilegiați astăzi și au primit atenția autorităților. Eduard Grama, directorul general al operatorului ECOAQUA Călărași a trăit emoții puternice alături de cei mici, care s-au bucurat de darurile oferite de operatorul regional de apă-canal. Un gest mic, însă frumos și plin de însemnătate, care a adus zâmbete pe chipurile celor fără ghetuțe.
Eduard Grama: „Micuți care au nevoie de o haină groasă, de ghetuțe care să înfrunte gerul, de îmbrăcăminte nouă și de îmbrăcăminte călduroasă. Noi le-am oferit toate aceste daruri cu promisiunea că le vom fi sprijin și pe viitor.

Continue Reading

Știri

Moș Nicolae a ajuns la copiii din comuna Fundeni

Published

on

Moș Nicolae a ajuns și la copiii din localitatea Fundeni cu peste 580 de pungi, toate pline cu bunătăți. Două școli și o grădiniță au fost vizitate de bărbos, prichindeii au fost răsplătiți după ce au recitat poezii și cântat versuri din cele mai iubite piese ale moșului.

Totodată, primarul Gheorghiță Cărtușanu a avut grijă și anul acesta de elevii silitori și cuminți din localitate, cărora le-a oferit o mini excursie în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași pentru a se bucura pe deplin de atmosfera creată în jurul bradului.

Continue Reading

Știri

E-Distribuţie Dobrogea anunță întreruperi programate în județul Călărași

Published

on

E-Distribuţie Dobrogea a anunțat unde vor avea loc întreruperi programate ale furnizării curentului electric pentru următoarea perioadă.

Întreruperea programată se va realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în condiții optime:
Marţi , 06 Decembrie 2022
Localitatea Roseți – Întrerupere totală 09:00 – 17:00
Localitatea Roseți, str: General Dragalina, Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Constantin Brâncoveanu – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Miercuri, 07 Decembrie 2022
Localitățile: Independența, Vișini, Potcoava – Întrerupere totală 09:00 – 17:00
Joi , 08 Decembrie 2022
Localitatea Drajna, zona IAS Drumul Supțire, zona Biso Romania, MEWI Drajna – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Ulmeni, str. Merilor, Azimei, Nordului, Lalelelor, Argova și Garoafelor – întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Vineri , 09 Decembrie 2022
Localitatea Drajna, zona Porcine Dragalina, zona IAS Drumul Suptire, zona Biso Romania, MEWI Drajna – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00

Continue Reading

Cele mai accesate articole