in

GSP.RO: DUNĂREA CĂLĂRAȘI – FCSB 2-1! FCSB pierde cu Dunărea Călărași și părăsește împreună cu Dinamo Cupa României

La doar câteva ore după ce Dinamo a părăsit Cupa României, învinsă de Csikszereda, și FCSB a fost eliminată! Roș-albaștrii au pierdut pe terenul Dunării Călărași, 1-2, după un meci în care Dică a folosit numeroase improvizații. 

Echipa lui Dan Alexa a fost mai activă în prima repriză și a irosit câteva ocazii notabile, dar descătușarea a venit abia după pauză.

Șeroni a deschis scorul în minutul 47, înălțându-se cu capul și marcând în urma unei faze fixe. Călărășenii au continuat să fie periculoși și au fost din nou aproape de gol, tot Șeroni apărând la finalizare.

Incapabili să-l învingă pe Cezar Lungu, portarul în zi mare al Dunării, steliștii au mai primit un gol în minutul 80, de la Dobrosavlevici, tot în urma unei faze fixe și după o gravă eraore de marcaj a lui Lucian Filip.

Golul de onoare al FCSB-ului, reușit de Cristian Dumitru în minutul 82, nu a mai schimbat soarta partidei, iar FCSB părăsește din nou prematur Cupa, o competiție pe care a tratat-o mai mereu cu dezinteres în ultimii 10 ani.

Dunărea Călărași s-a calificat în "sferturile" Cupei României după ce a învins-o pe FCSB, scor 2-1

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Joi, 1 Noiembrie 2018

Articol complet aici: Final de meci! FCSB pierde la Călărași, 1-2, și părăsește Cupa României, în aceeași zi în care și Dinamo a fost eliminată!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Doi pescari au dispărut în noaptea de 1 noiembrie pe Dunăre la km 361. Barca lor a fost găsită la Cetate

Jandarmii călărășeni în sprijinul familiei greu încercate la sfârșitul săptămânii trecute