in

Gheorghiță Cărtușanu: “Ne pregătim și prevenim, siguranța este de neprețuit!”

Aflat la al 4-lea mandat, Gheorghiță Cărtușanu, edilul localității Fundeni este, fără nicio îndoială, un primar aproape de oameni. Comuna Fundeni se poate lăuda cu multe lucrări finanțate de Guvernul României: reabilitare modernizare școală gimnazial, modernizare străzi și drumuri comunale, achiziția de utilaje destinate serviciilor publice… ”Am muncit mult, împreună cu echipa PSD, pentru a beneficia de lucrurile bune făcute de PSD. Investim în educație, în sănătate-la un dispensar pe care îl vom moderniza, vom realiza prin CNI un cămin cultural modern… Pentru modernizarea și extinderea dispensarului uman s-au alocat 10 miliarde de lei. Căminul Cultural este predat la CNI prin Ministerul Dezvoltării și urmează procedurile standard de lucru. Centrala termică, alei, pavaje, gard, se vor realiza din banii primăriei. Sediul primăriei se află în modernizare. Trebuie să arătăm cetățeanului că este o instituție serioasă. Avem și un alt proiect de extindere și modernizare iluminat public demarat și bine gândit. Oamenii au nevoie de siguranță și de respect. Asta le oferim! Obiectivele noastre vor fi finalizate! ”, spune primarul localității Fundeni.

Susținere_Oreste Teodorescu

Ii mulțumesc omului Oreste Teodorescu pentru susținere.#gheorghitacartusanu #votat #primarcomunaFundeni #sustinere

Gepostet von Gheorghiță Cărtușanu am Freitag, 25. September 2020

Planurile edilului se conturează foarte repede, datorită echipei din primăriei și a relației bune pe care o are cu Vasile Iliuță, președinte al CJ Călărași, pe care îl apreciază pentru deschiderea și ambiția de a face lucruri bune pentru oameni.

Iată că perioada campaniei electorale l-a prins pe edil cu o parte din proiecte proces de realizare. Asta nu-l împiedică să-și ducă ambițiile și promisiunile la bun sfârșit. Primarul Cărtușanu a publicat, zilele trecute,  pe o rețea de socializare… alte investiții ce urmează a fi demarate… sistem inteligent de suraveghere video, modernizarea și extindere iluminat public care a fost deja finaliuzat – beneficiare fiind 3 cartiere din localtiate. Iată mai jos postarea integrală pe care a făcut-o edilul în spațiul public:

– Pentru siguranța tuturor, pe străzile care au fost asfaltate, vor fi montate dispozitive de limitare a vitezei. Locuitorii comunei trebuie să se simtă în siguranță în orice moment, fie că sunt șoferi sau pietoni.
Prin proiectul “EXTINDERE SI MODERNIZARE RETEA LOCALA DE SECURITATE IN COMUNA FUNDENI, JUDETUL CALARASI” comuna va beneficia de o rețea de supraveghere prin intermediul camerelor video 🎥
 Proiectul EXTINDEREA SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC STRADAL finantat prin PNDR a fost finalizat. De acesta beneficiază 3 cartiere ale comunei: Cartierul Peste Gârla, Cobur, IAS
 S-a depus la Fondul de Mediu un proiect care presupune modernizarea iluminatului public din întreaga comună. 💡 Proiectul presupune modernizarea iluminatului public stradal cu leduri – eficiente energetic.
Intră în planurile noastre ca Fundeniul să fie o comună care are grijă de propriile resurse.

#gheorghitacartusanu #fundeni #impreunamergemmaideparte

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Iată stadiul proiectelor aflate în desfășurare în Orașul Budești

Călărași: Vremea se strică în acest weekend. Averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină