in ,

Gest fără precendent: Toți jurnaliștii au refuzat să îi ia declarații lui Eugen Nicolicea

În comisia specială de modificare a Codului Penal, Eugen Nicolicea s-a certat cu deputatul PNL Cătălin Predoiu, deputatul PSD adresându-se cu un limbaj suburban. Liberalul a întrebat de ce a fost scoasă categoria terților din noua definiție propusă de PSD la infracțiunea de abuz în serviciu, iar social-democratul i-a răspuns că a explicat dar că acesta a fost „la budă”.

Ulterior, Nicolicea a dorit să vorbească cu jurnaliștii doar despre acest subiect, dar a fost refuzat.

Aceștia i-au spus deputatului PSD că „ei nu sunt scenă” pentru conflictul cu deputatul PNL, moment în care Nicolicea a plecat din fața microfoanelor. După câteva minute, Eugen Nicolicea a revenit în fața jurnaliștilor, dar aceștia efectiv l-au lăsat singur în fața camerelor, precizează sursa citată.

Cearta dintre Eugen Nicolicea și Cătălin Predoiu:

Săptămâna trecută, când au fost impuse restricţii pentru presă în Parlament, Eugen Nicolicea le-a spus jurnaliștilor că motivul este că „staţi tolăniţi aici ca la autogară”, adică în holul principal al Camerei Deputaților. Ziariștii l-au întrebat de ce liftul este dedicat doar pentru parlamentari și de ce au apărut un țarc pentru cameramani și benzi de delimitare pe holurile Parlamentului. „Altă dată, pe viitor aveți grijă de comportament”, le-a mai spus Nicolicea jurnaliștilor.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea s-a făcut remarcat în mandatele sale pentru jignirile și cuvintele vulgare folosite la adresa jurnaliștilor sau a rivalilor politici.


Jurnaliștii au plecat când Eugen Nicolicea a vrut să facă declarații

Deputatul Eugen Nicolicea este cunoscut pentru ieşirile sale din Parlament. De-a lungul timpului a jignit numeroşi parlamentari Opoziţiei, fie că era vorba de USR (Ion Stelian, Eduard Dircă) sau PNL (Răzvan Prişcă, Cătălin Predoiu, Gabriel Andronache, Alina Gorghiu). Printre ţintele sale au fost şi jurnaliştii.    În luna decembrie, Nicolicea l-a ameninţat pe un jurnalist al „Adevărul“, după ce acesta a insistat cu o întrebare despre parcursul profesional al PSD-istului.  „Nu discut şi nu vorbesc cu voi (Adevărul –n.r). Mă grăbesc“, a răspuns Eugen Nicolicea, întrebat despre datele inexacte din CV-ul său, după şedinţa „Comisiei Iordache“ unde se discută legile Justiţiei.

După ce reporterul „Adevărul“ a insistat, deputatul PSD a reacţionat nervos: „Mă, băiatule, tu chiar nu înţelegi? Vrei să avem altfel de discuţii?“. Apoi a plecat însoţit de Steluţa Cătăniciu, colega sa de la comisia pentru legile Justiţiei.    La o zi distanţă, în vizorul lui Nicolicea a intrat un reporter al Digi24, căruia Nicolicea a spus că îi ridică acreditarea dacă mai insistă cu întrebările despre anul când a absolvit Facultatea de Drept.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Curcani – comuna așezată pe un munte de nereguli

Cerere pentru drept la replică S.C. Drumuri și Poduri S.A.