Connect with us

Știri

Galerie FOTO | The Motans a făcut senzație pe scena de la Călărași. Gala Laureaților are loc duminică. Loredana Groza încheie Festivalul Flori de Mai

Published

on

Cea de-a treia seară a Festivalului Național de Interpretare a Muzicii Ușoare Românești, cunoscut sub numele de „Flori de Mai”, a fost una deosebită și plină de emoție. Evenimentul desfășurat în perioada 25-28 mai în municipiul Călărași și a reușit să atragă mii de participanți entuziaști din întreaga țară.
Momentul culminant al serii a fost concertul energic și plin de pasiune susținut de artistul Denis, membru al trupei The Motans. Atmosfera incendiară creată de talentatul cântăreț a captivat publicul, aducând o explozie de bucurie și entuziasm. Publicul prezent nu a ratat niciun vers al trupei The Motans pe durata întregului recital.
Pe scena Festivalului „Flori de Mai” din Călărași, în data de 27 mai, sâmbătă, au evoluat concurenții secțiunii „Flori de Mai”, una dintre cele mai așteptate și competitive secțiuni ale festivalului. Nu mai puțin de 20 de talente autentice și pline de pasiune s-au întrecut pentru a-și demonstra calitățile vocale și interpretative în fața unui public încântat. Fiecare concurent și-a pus amprenta în piesele interpretate, transformând evenimentul într-o adevărată desfășurare de talent și emoție.
Ultima seară a festivalului va avea loc în data de 28 mai, începând cu orele 18:00. Acest moment special va fi marcat de Gala Laureaților, în cadrul căreia se vor acorda premiile pentru secțiunea „Flori de Mai”. Concurenții care au reușit să impresioneze juriul și publicul vor fi recompensați pentru eforturile lor și pentru talentul de excepție. Premiile vor fi decernate într-un cadru festiv, punând în valoare valoarea și pasiunea acestor artiști.
Pentru a încheia cu stil această ediție specială a Festivalului „Flori de Mai”, Loredana Groza, o legendă a muzicii românești, va susține un concert incendiar. Publicul va avea ocazia să se bucure de vocea și carisma artistei, care va aduce în scenă hiturile sale celebre și va crea o atmosferă magică și memorabilă.
Festivalul Național de Interpretare a Muzicii Ușoare Românești „Flori de Mai” a reușit să adune în fiecare seară mii de iubitori ai muzicii ușoare, demonstrând că pasiunea și talentul continuă să prospere în inimile artiștilor și a publicului. Această ediție a festivalului din Călărași a fost cu adevărat una de neuitat, oferind momente deosebite și emoții puternice, iar artiștii care au urcat pe scenă au rămas în sufletele spectatorilor ca simboluri ale excelenței și inspirației muzicale.

Știri

Accident de circulație în Independența, un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de mașină

Published

on

Un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a pierdut viața luni noapte, după ce a fost lovit mortal de o mașină. Martorii oculari susțin că mașina a trecut efectiv peste el.

Bărbatul, cunoscut în comună ca fiind un consumator de alcool, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic.

La fața locului a intervenit imediat un echipaj de ambulanță, însă, din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața. Bărbatul a fost declarat decedat.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate detaliile legate de acest accident tragic. Cercetările sunt în curs pentru a determina circumstanțele exacte și pentru a se stabili responsabilitatea în acest caz de ucidere din culpă.

Continue Reading

Știri

Dosar penal deschis pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul economic

Published

on

ipj politie

La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei  22:50, în cadrul unei acțiuni polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, alături de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița, au efectuat un control la o societate comercială, din municipiul Oltenița.

În urma activităților, polițiștii au constatat faptul că nu a fost fiscalizată pe casa de marcat suma de 8.200 lei, încasată în ziua de 30 septembrie a.c., banii fiind confiscați și ulterior fiind aplicată sancțiunea contravențională în valoare de 30.000 lei.

Totodată, în cadrul societății comerciale au fost identificate 16 articole vestimentare ( tricouri, pantaloni scurți, etc) , purtând inscripția și însemnele unor mărci protejate, cu o valoare totală de 10.000 lei.

Pentru aceste bunuri nu au putut fi prezentate documente de proveniență și certificate de calitate și conformitate, existând suspiciunea că ar fi contrafăcute.

Bunurile au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Continue Reading

Știri

Elicoptere militare deasupra Călărașiului

Published

on

Mai multe elicoptere militare au fost surprinse deasupra municipiului Călărași, într-un eveniment care a stârnit interesul multora. Ctitorii vigilenți au trimis imagini și mesaje  redacției noastre pentru a ne informa despre această mișcare militară.

Elicopterele, grupate în formații, au survolat municipiul pentru mai multe minute. Ce anume căutau sau care era direcția lor, încercăm să aflăm.

Întrebarea firească care a apărut în mințile cetățenilor este: de ce au fost prezente aceste elicoptere militare la acest moment și în acest loc? Explicația ar fi că, în bazele militare din Borcea și Jegălia, care au confirmat că aceasta a fost o parte dintr-un exercițiu de antrenament.

Despre acest subiect, am mai scris și aici: Mobilizări la graniță. Avioane F16 și soldați americani prezenți într-o bază militară din Călărasi, pentru a desfășura misiuni comune

 

Continue Reading

Cele mai vizualizate