Connect with us

Știri

Fulgy a fost condamnat definitiv. Fiul Clejanilor se iubește cu o tânără din Călărași

Published

on

Este știrea momentului! Mezinul Clejanilor, Fulgy a fost condamnat definitiv pentru ceea ce a făcut și urmează să plătească și despăgubiri. Judecătorii au dat sentința finală și l-au găsit vinovat pentru tâlhăria în care a fost cercetat.

Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie.

Miercuri, 9 noiembrie, mezinul familiei Clejanilor a fost condamnat definitiv pentru tălhărie și este nevoit să plătească cheltuielile de judecată. În luna iunie a anului trecut, tânărul ar fi tâlhărit și amenințat un jurnalist care îl filma. Iată despre ce este vorba!

În urmă cu un an, Fulgy a avut o reacție neșteptată la adresa unui jurnalist. Furios pentru că îl filma, mezinul familiei Clejanilor i-ar fi luat acestuia telefonul, iar apoi l-a agresat fizic. Mai mult decât atât, tânărul i-ar fi adresat victimei amenințări cu moartea. În acest caz, a fost deschis un proces penal, iar în luna aprilie a acestui an Fulgy a primit o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare. Totodată, acesta a fost obligat să plătească 10.000 de lei drept despăgubire.

Ulterior, fiul Clajanilor a depus apel, iar magistrații au luat o hotărâre definitivă.

Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. În luna iunie, tânărul și-ar fi vărsat nervii pe un jurnalist care voia să-l intervieveze. Acesta l-a lovit cu pumnul, i-a luat telefonul mobil și i-a adresat amenințări cu moartea.

Fulgy se iubește cu o tânără din Călărași 

Mezinul Clejanilor se iubește cu o tânăra din Călărași, o frumoasă domnișoara brunetă, bine dotată, pe care a cunoscut-o printr-un prieten comun. S-au iubit mult la început, apoi s-au certat, iar acum pare că s-au împăcat și se iubesc în continuare.

Motivul scandalurilor ar fi, spun apropiații, faptul că tânăra face videochat, lucru despre care Fulgy n-ar fi știut. Greu de crezut acest lucru, însă putem să îl înțelegem.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Modelu: “Împărțim ce găsim”. Puști prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă o mașină

Published

on

Se înmulțesc cazurile cu minori care sparg maşini. Trei adolescenţi din comuna Modelu, județul Călărași, au fost surprinși de o femeie, cu câteva fracțiuni de secundă, înainte să spargă una dintre mașinile care le ieșise în cale.

“Împărțim tot ce găsim”

“Atenție la acești 3 puștani! Nu m-au vazut in curte si discutau cum să deschidă mașinile vecinilor si cum împart, in funcție de ce găsesc. I-am lăsat sa se îndepărteze puțin și am ieșit cu camera pornită. Acum 10 minute erau pe strada Macului si au plecat, făcând stânga spre restaurant.” – a relatat femeia care a reușit să le strice planul celor trei.

Continue Reading

Știri

ATENȚIE, șoferi: Cod Galben de ceață, se formează ghețuș pe carosabil!

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Călărași a transmis sâmbătă seara, o atenționare care vizează intrarea în vigoare a unui cod galben de ceață, valabil începând de la ora 23:00 până  duminică dimineața orele 06:00.

⚠️ COD GALBEN – local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, ce va favoriza, în funcție si de condițiile locale, formarea ghețușului.

⏱️ Interval valabilitate: 26.11.2022 ora 23:00 – 27.11.2022 ora 05:00. ISU Călărași

Continue Reading

Știri

Prima zi de weekend: două accidente rutiere în municipiul Călărași

Published

on

Prima zi din acest weekend, începe, din păcate, cu două evenimente rutiere în municipiul Călărași, ambele produse pe fondul neacordării de prioritate.

Primul eveniment rutier a avut loc  sâmbătă dimineață, în jurul orelor 08:00, la intersecția străzilor Dobrogei și Plevna din municipiul Călărași, unde două autoturisme, un Logan și un taxi, au intrat în coliziune după ce unul dintre șoferi a pătruns în intersecție fără să se asigure suficient. Evenimentul nu a înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Cel de-al doilea incident rutier a avut loc pe Prelungirea Sloboziei, orele 10:30, în dreptul unei spălătorii auto cu jetoane, produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate de trecere unui conducător auto care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Prelungirea Sloboziei – Călărași. Nici în acest eveniment rutier nu au fost înregistrate victime.

foto: stânga / Serban Eugen – Info (Trafic) Călărași

 

 

 

Continue Reading

Cele mai accesate articole