Connect with us

Breaking News

FOTO. „Zilele Comunei Dragalina” – Trei zile de distracție și voie bună

Published

on

Trei zile de sărbătoare pentru locuitorii comunei Dragalina. Anul acesta, evenimentul s-a desfășurat în perioada 1 – 3 septembrie. Sute de localnici din Dragalina și localitățile învecinate au venit, cu mic, cu mare fiind atrași de spectacol, poate și de interpreții ce se anunțau să vină. Dragalinenii s-au bucurat de cele trei zile organizate la inițiativa primarului Gabriel Stanciu și prin implicarea Consiliului Local. O atmosferă frumoasă, întreținută de artiștii prezenți ce au susținut recitaluri de excepție. Grătare și terasele n-au lipsit nici de această dată de la un așa important eveniment al comunei, făcând deliciul celor prezenți la sărbătoarea comunei.

În cea de a treia zi a evenimentului, mai multe cupluri ce au sărbătorit „nunta de aur” au fost felicitate de autoritățile prezente și fiecărui cuplu fiindu-i oferit un premiu în bani, în valoare de 500 lei.

Eduard Grama: „Bună ziua și la mulți ani!  Am răspuns cu plăcere invitației domnului primar. Domnule primar, avem multe de învățat de la dumneavoastră, ținând cont de investițiile pe care le faceți, felicitări!

Ciprian Pandea: „Mulțumesc pentru invitație! Poate eu reprezint guvernul astazi, dar dumneavoastră reprezentați localitatea. Vreau să vă felicit pentru această zi minunată, pentru că astăzi sărbătoriți ziua comunei Dragalina. Să știți că domnul primar este un prieten, chiar dacă nu este membru al partidului de guvernământ, dar ne este prieten. Își dorește dezvoltarea localității și cu siguranță, în mandatul acesta, noi vom fi alături și facem tot ceea ce este bine pentru d-voastră și pentru dezvoltarea județului.”

Vasile Iliuță: „Cine nu mă cunoaște? Sunt Iliuță, de la Vâlcelele, fost primar cu patru mandate și fost deputat. Câte lucruri frumoase, mai puțin frumoase n-am făcut la Dragalina. N-am venit singur, am venit și cu soția, ea fiind tot de aici, din Dragalina. Mă bucur că am fost invitat! Domnule primar, cetățenii au ales și putem spune că, marea alegere pe care Dragalina a făcut-o, are mari rezultate. Aici, Ministru Secretar se Stat prezent, un fost ministru, Doru Ioan Tărăcilă. Înseamnă că astăzi, comuna Dragalina are ceea ce merită, are personalități prezente. Sunt și eu prezent pentru că, comuna Dragalina m-a ales să fiu președinte al C.J. prin votul dat. Consider că, împreună putem reuși! La mulți ani, Dragalina!”

După alocuțiunile susținute de autoritățile județului Călărași, primarul comunei, Gabriel Stanciu l-a numit pe Doru Ioan Tărăcilă – Cetățean de onoare al comunei Dragalina.

Doru Ioan Tărăcilă: „Nu știu ce este mai greu. Să primesc această distincție sau să vorbesc în fața dumneavoastră.. Voi încerca să mă țin de promisiunea pe care am făcut-o, în sensul de a vorbi și de a felicita Consiliul Local și pe domnul primar, atât pentru realizarea zilelor comunei, dar mai ales pentru transformarea comunei, într-o comună, așa cum îmi place mie să-i spun: o comună europeană…” Sănătate multă și bucurii autorităților locale, competență și la sfârșit de mandat, să aibă tăria de veni în fața oamenilor să spună: ceea ce am promis în urmă cu patru ani, am și făcut!04

FOTO: Cătălin COJOCARU

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1450644648359723.1073741850.603712659719597&type=1&l=4ab3902579

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1450449781712543/

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole