in

FOTO. Consiliul Județean Călărași a inaugurat noul sediul al Direcției Județene de Administrare a Domeniului Public și Privat al jud. Călărași

În urmă cu câteva minute a avut loc inaugurarea noului sediu al Direcției Județene de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Călărași, direcție care își desfășoară activitatea în cadrul Consiliului Județean Calarasi.

Noul sediu este situat în Centrul Vechi al municipiului, în fosta clădire SIF Muntenia, și are o suprafață de 300 mp ce cuprinde: 5 birouri, o sală de conferințe, grupuri sanitare și anexe.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță și vicepreședinții instituției – Marian Dinulescu și Valentin Barbu, alături de directori ai instituției, au urat succes noii echipe.

În urmă cu aproximativ 4 luni sediul a fost achiziționat de către Consiliul Județean Călărași cu suma de 120.000 de euro. În tot acest timp, pe suprafața de 308,44 mp s-au desfășurat lucrări de amenajare și reabilitare, acolo unde a fost cazul.

La cumpărare, imobilul a fost compus din parter (alcătuit din 2 birouri, 2 depozite, 1 sală ședințe, 4 holuri și 5 grupuri sanitare) și etaj (alcătuit din două depozite, 3 birouri, 2 holuri și 6 grupuri sanitare) va deservi Direcția Județeană de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului Călărași înființată prin Hotărârea Consiliului Județean Călărași nr. 127 din 27.09.2016 ca serviciu public cu patrimoniu format din drepturi și obligații asupra unor bunuri aflate în proprietatea publică sau privată a județului pe care le administrează în condițiile legii.

Direcția s-a confruntat cu o lipsă de spațiu, datorită numărului mărit al angajaților al acestei direcții.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Primul pas spre un oraș SMART

Călărași: Un bărbat a tăiait anvelopele a 10 autoturisme într-o singură noapte