in

Foame mare: Un câine a fost furat chiar din curtea stăpânilor

Dacă aveai impresia că le-ai vazut pe toate și că nimic nu te mai surprinde, iată că ineditul lovește, de această dată, din nou, în Călărăși. De-a lungul timpului, Călărașiul a fost subiectul multor situații ce au adus numele nostru pe primele pagini ale ziarelor, sau subiectul știrilor de la ora 17.00. Foame este din ce în ce mai mare, iar nevoia crește pe zi ce trece. Iată ce am aflat astăzi de la un prieten:

“Câinele meu a fost furat din curte. Tata a venit acasă pe la 13.30, s-a jucat cu el, apoi a intrat în casă. De atunci, câinele meu a dispărut din curte. Știu că poarta era închisă. Îl căutăm de câteva ore. Niciun vecin nu l-a văzut pe stradă.”

Câinele este de talie mică, culoare alb cu pete galbene, răspunde la numele Athos, ultima dată a fost văzut pe str. Avram Iancu, cartierul Ceremac.

Cel care poate oferii informații despre acest câine este rugat să sune la numărul de tel: 0723961239, Tudorel

L.E.: Am prmit diferite mesaje în care am fost întrebat de ce am scris “foame mare”. Explicație: Exista o legendă urbană care spune o poveste despre un tip are face mezeluri din câini și pisici în Călărași. Nu se știe cât de adevărate ar fi aceste afirmații. Persoana a decedat de curând, povestea a rămas. 🙂

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Dunărea Călărași – FC. Voluntari 1-1

Anunț: Primăria Sărulești -anunț de mediu