in

Florin Câțu este noul președinte al PNL. Iată ce mesaj transmite PSD

Premierul Florin Cîțu este noul președinte al PNL, după ce a câștigat alegerile de sâmbătă în fața actualului lider al partidului, Ludovic Orban. Florin Cîțu a câștigat șefia PNL cu 60% din voturi, Ludovic Orban a luat 40%, conform unor surse citate de G4media.

Cîțu a primit 2.878 de voturi, Orban – 1.898 de voturi, iar 72 au fost nule.

Mai mulți delegați și-au fotografiat votul sau au intrat câte doi în cabină. Orban acuză tabăra Cîțu că a controlat votul delegaților.

„Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor”, a spus premierul, după anunțarea rezultatului alegerilor.

PSD, primul mesaj după ce premierul a câștigat șefia PNL: ”Cîțu, te așteptăm la moțiune!”

Dictatură, în cea mai pură formă a ei! La 1.000 de cazuri și 19 decese pe zi, au interzis celui mai mare partid din România să-și țină alegerile interne. În schimb, la aproape 8.000 de cazuri și 140 de decese pe zi, au aranjat legile pentru ca partidul prezidențial să-și țină mărețul congres.

Cinism și iresponsabilitate! Nimeni nu și-a permis să pună sănătatea și chiar viața românilor în pericol așa cum au făcut-o Iohannis, Cîțu, Orban și restul slugilor prezidențiale. Un veritabil atentat la siguranța națională!

Au mers însă prea departe! Actualul Guvern va pleca – rapid! – prin moțiune de cenzură! Iar un președinte împotriva românilor și total rupt de realitate nu poate fi partenerul de dialog prevăzut de Constituția României! Doar anticipatele mai pot readuce România pe calea normalității!” – transmite Marcel Ciolacu, președintele PSD

Partidul Social Democrat a transmis un prim mesaj după ce Florin Cîțu a câștigat alegerile interne din PNL și a devenit președintele partidului, sâmbătă seară.

Social-democrații au scris pe Facebook un mesaj nesemnat amintindu-i premierului că va fi supus unei moțiuni de cenzură:

Cîțu, te așteptăm la moțiune!”, au scris social-democrații, sâmbătă seară, pe Facebook.

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a pierdut, sâmbătă seară, alegerile pentru șefia PNL și a anunțat că își va depune demisia din funcția de șef al Camerei Deputaților. De asemenea, a anunțat că nu mai există niciun parteneriat cu Klaus Iohannis:

”Din momentul de față între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat. Luni îmi voi depune demisia (de la șefia Camerei Deputaților, n.red.)”, a declarat Ludovic Orban în primul mesaj după pierderea alegerilor.

Florin Cîțu a câștigat, sâmbătă, șefia PNL cu 60% din voturi, Ludovic Orban a luat 40%. Cîțu a primit 2.878 de voturi (60,2% din voturile valabile), Orban – 1898 de voturi (39,7%), iar 72 au fost nule.

Premierul le-a mulțumit membrilor de partid în primul discurs ca președinte ales al PNL și a spus că nu e surprins de alegere. Premierul a cîștigat alegerile cu 60% în fața lui Ludovic Orban.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

,,Promenada Inimilor 2021” – 29 septembrie, ora 10:00

Pasajul peste calea ferată de la Drajna, aproape de a deveni realitate