in ,

Festivalul Internaţional de Folclor „HORA MARE” ediţia a XXVI-a, 11 – 15 August 2018 

Centrul Judeţean de Cultură și Creație Călăraşi susținut de Consiliul Județean Călărași, organizează în perioada 11 – 15 August 2018, cea de a XXVI-a ediție a Festivalului Internaţional de Folclor “HORA MARE”. Evenimentul de folcloric se desfășoară sub egida CIOFF – Consiliul Internațional de Organizare a Festivalurilor Folclorice și Artă Tradițională – partener al UNESCO.

 

Timp de cinci zile călărășenii se vor bucura de participarea la festival a ansamblurilor folclorice din mai multe țări și din România. 

 

Colectivele artistice care vor evolua pe scena festivalului au pregătit spectacole de înaltă ținută artistică, evidențiind astfel obiceiuri și tradiții, fiecare ansamblu punîndu-și în valoare tradiția autentică prin muzică, dans și port popular reprezentatând țara de proveniență.

 

Seara de duminică se anunță una specială, printr-un spectacol extraordinar pus în scenă de ansamblurile folclorice românești, întregul regal de muzică și dans popular promovând frumusețea și unicitatea identității culturale, moment dedicat Centenarului Marii Uniri.

 

 

MANAGER,

Mihaela PETROVICI

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

UPDATE – PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ȚIGARETE

Călărași: O persoană a fost lovită grav după ce a trecut printr-un loc nepermis