in

Femeie de 74 de ani, salvată de pompieri, după ce a căzut în subsolul unui castel de apă din satul Rași

Misiune încheiată cu succes pentru pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară

O femeie în vârstă de 74 de ani, care a căzut în subsolul unui castel de apă din satul Rași a fost scoasă nevătămată de către pompierii militari din Lehliu și preluată de colegii de pe Ambulanța S.A.J.

Un echipaj de descarcerare din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară a acţionat în această după amiază, în jurul orei 13.00 pentru salvarea vieţii unei persoane de sex feminin în vârstă de 74 de ani, care era căzută în subsolul unui castel de apă dezafectat din localitatea Rași, comuna Sălcioara, județul Ialomița.
Din fericire, respectivul subsol al castelului de apă este dezafectat și nu prezenta luciu de apă, adâncimea acestuia fiind de aproximativ patru metri.
În aproximativ 10 minute femeia a fost extrasă nevătămată din subsolul castelului de apă de către pompierii militari din Lehliu Gară, care au folosit o scară din dotarea autospecialei, mai multe cordiţe de salvare şi centuri de siguranţă.
Doi dintre colegii noștri au coborât în subsolul castelului şi au asigurat femeia cu centurile de siguranţă și cu cordițe pentru ca aceasta să fie scoasă la suprafaţă.
Femeia, care prezenta câteva excoriații și posibil contuzii la nivelul membrelor, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la Spitalul din orașul Lehliu Gară pentru efectuarea unor verificări mai amănunțite asupra stării de sănătate a acesteia.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Plutonier adjutant. Tătăranu Ştefan-Ovidiu

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 25.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 75.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Roxana Pațurcă : “Învățământul românesc nu a încăput pe mâini bune“

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI VĂ INFORMEAZĂ