in ,

Fashion House deschis lângă București. 300 de locuri de muncă pentru călărășeni

Un nou centru comercial s-a deschis în apropiere de București. Brendon O’Reilly, investitorul belgian a ales localiatea călărășeană Fundeni pentru a ridica Fashion House ce cuprinde o gamă variată de magazine și produse specifice. 

Outletul are 62 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante și peste 300 de locuri de parcare pe care vizitatorii le vor putea folosi gratuit. Peste 100 de noi locuri de muncă au fost create prin deschiderea primei faze, următoarea etapă de dezvoltare, și ultima, urmând să aibă loc în 2022.  Outletul este închirit în proporție de peste 75%.

Printre brandurile care au aici magazine se numără Puma, Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s, US Polo Assn, United Colors of Benetton sau Marco O’Polo.

Centrul comerciale trebuia să fie deschis pe 25 martie, însă lucrări efectuate de autorități la A2 au dus la amânarea deschiderii.

Toate magazinele din noul centru comercial au intrări separate, iar fațadele sunt atent concepute pentru a oferi atmosfera Bucureștiului de altădată.

Fashion House Outlet Centre

Primăria Comunei Fundeni: Cu toții au prezentat inaugurarea din 27 mai a centrului comercial Fashion House Outlet, construit la km 15 pe A2 in comuna Fundeni

La eveniment au fost prezenti alături de dl Gheorghiță Cărtușanu – primarul comunei Fundeni, dl Vasile Iilută, presedintele Consiliului Judetean Călărași, dl Brendon O’Reilly, managing director, Fashion House Group și dl Sorin Ioan Blaga, Director General Liebrecht & Wood Group
Investițiile cu capital privat aduc beneficii intregii comunitati. Vizibilitatea creată provoacă interes și astfel se atrag fonduri folosite pentru dezvoltarea infrastructurii care duc la creșterea nivelului de trai pentru locuitori.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a prezentat, într-o conferință de presă desfășurată pe 27 mai, investițiile realizate de către investitorul belgian, printre care se numără înființarea unui centru comercial în comuna Fundeni, ce oferă 300 de noi locuri de muncă, în valoare de 25.000.000 de euro și construirea unui cartier de 4000 de locuințe în comuna Fundeni. 

Vasile Iliuță: Astăzi vrem să aducem în atenția publică evenimentele care s-au întâmplat în ultima săptămâna și se vor întâmpla până la finalul săptămânii. Aici aș puncta investiția centrului comercial care este pe teritoriul comunei Fundeni, județul Călărași, o investiție de 25.000.000 și cu 300 de locuri de muncă înființate. Cred că este cea mai mare investiție privată din ultimii 30 de ani a unei familii care ne-a invitat să fim prezenți astăzi la inaugurarea acestui centru comercial. Trebuie să-i mulțumim domnului Cărtușanu Gheorghiță, primarul comunei Fundeni care a colaborat și care au reușit să ducă la bun sfârșit o investiție semnificativă pe teritoriul județului Călărași. Noi, Consiliul Județean, am venit în parteneriat și am pus la dispoziție un drum județean care face legătura cu acest centru comercial. Nu numai atât, această familie din Belgia care a venit să investească în județul Călărași găsind un parteneriat cu Consiliul Județean, cu administrația comunei Fundeni și cu administrația Frumușani, vor continua să mai investească, vor face un cartier de 4.000 de locuințe. Tot ce a depins de aprobări, de avize, autorizații, am făcut tot ce a fost posibil ca această investiție să rămână și să se deruleze în continuare în județul Călărași.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cory Gym Călărași organizează cursuri de instructor fitness

Deputatul Bîrcă Constatin: Ecosistemele sunt rețeaua vieții pe Pământ