Connect with us

Știri

Ești în căutarea unui loc de muncă? Bursa locurilor de muncă este aproape

Published

on

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași (AJOFM Călărași) anunță organizarea Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2023, programată pentru data de 27 octombrie 2023.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 09:00 în două locații:

  • Călărași – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași;
  • Oltenița – Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Oltenița, str. Argeșului, nr.111.

La această bursă sunt așteptați angajatori care oferă locuri de muncă vacante și persoane în căutarea unui loc de muncă, cu accent pe absolvenții din acest an.

Bursa Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate  pentru a explora piața muncii, pentru a afla detalii despre ofertele de locuri de muncă disponibile și pentru a facilita interacțiunea directă între angajatori și solicitanții de locuri de muncă.

Evenimentul se adresează atât absolvenților, cât și altor persoane în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă. Pentru a promova mai eficient locurile de muncă disponibile, angajatorii care doresc să participe la eveniment sunt rugați să transmită oferta lor de locuri de muncă vacante către AJOFM Călărași până la data de 20 octombrie 2023.

Advertisement

Advertisement

Știri

20 de jandarmi au fost avansați în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași

Published

on

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași a avansat în grad 20 de jandarmi pentru modul de executare a misiunilor și îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. Festivitatea a avut loc la începutul săptămânii, în contextul sărbătoririi Zilei Naționale a României. 

Din cei 20 de jandarmi, un ofițer a fost avansat în gradul de locotenent – colonel, un ofțier în gradul de maior, 16 subofițeri în gradul de plutonier adjutant șef și doi subofițeri în gradul de plutonier adjutant. 

„Noile grade au fost înmânate de către colonelul Marcu Ionel ca urmare a rezultatelor deosebite înregistrate pe parcursul carierei de jandarm. Astfel de avansări, înaintea expirării stagiului minim în grad au loc cu ocazia Zilei Naționale a României și a Zilei Jandarmeriei Române.”, a declarat Ana-Maria Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

 

Advertisement

Continue Reading

Știri

Vasile Iliuță transmite urări de bine ceror care își aniversează onomastica

Published

on

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a luat parte la liturghia săvârșită de Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu cu ocazia sărbătorii Sfântului Mare Ierarh Nicolae, așa cum scrie pe o platformă de socializare.

Liturghia a avut loc în biserica „Sfânta Mare Muceniță Anastasia”, unde a mai fost prezent, printre alții, și Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. 

„Am aflat, din predica rostită astăzi, că viața acestui mare sfânt poate fi rezumată în două lecții de viață. Prima lecție este aceea a căutării neîncetate a Cuvântului lui Dumnezeu în tot ce facem și tot ce gândim. A doua lecție este cea care ne arată că este imposibil să cunoști Cuvântul Domnului și să nu-l folosești imediat prin acțiuni caritabile față de cei aflați în nevoie: de la Sfântul Nicolae învățăm caritatea activă care produce schimbări reale!”, a scris Vasile Iliuță pe Facebook. 

Președintele Consiliului Județean le urează călărășenilor să se bucure în pace de ziua Sfântului Nicolae și le transmite sănătate celor care își aniversează onomastica”. 

Advertisement

 

Continue Reading

Știri

Vezi filmele care rulează în decembrie la Cinema Călărași

Published

on

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași anunță programul filmelor ce vor rula în perioada 08 – 29 decembrie la Cinema 3D/2D Călărași. Vor rula 7 filme, printre care Wonka, cu Timothée Chalamet, Aquaman și Regatul Pierdut, cu Jason Momoa, și The Pod Generation, cu Emilia Clarke. 

Iată lista completă a filmelor și programul: 

Pentru copii, elevi, studenți și pensionari, prețul biletului este de 12 lei și 18 lei pentru persoanele cu vârsta de peste 14 ani. Biletele pot fi achiziționate doar fizic, de la casieria cinematografului, de marți până vineri între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 9:00 – 20:00. 

 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate