in

Enel Călărași a oferit gratuit Primăriei Călărași un spațiu pentru vaccinarea călărașenilor

Compania E-Distribuţie Dobrogea SA a pus la dispoziție Primăriei Municipiului Călărași un spațiu de 145 mp pentru instalarea unui centru de vaccinare împotriva COVID-19, situat pe strada Speranței nr.4 din municipiul Călărași.

Marius Dulce, primarul municipiului Călărași a anunțat în urmă cu puțin timp, pe o rețea de socializare, despre acest demers realizat. Activitatea centrului a început chiar astăzi.

Un alt centru de vaccinare ce face parte din Campaniei Naţionale de Vaccinare împotriva Covid-19 a fost instalat în Sala de Sport a Şcolii Tudor Vladimirescu (fosta şcoală gen. 11).

Marius Dulce – Am semnat astăzi contractul de comodat cu E-Distribuţie Dobrogea SA în baza căruia Primăria municipiului Călăraşi va avea drept de folosinţă gratuită asupra spaţiului în suprafaţă de 145 mp, situat în str. Speranţei, nr. 4, reprezentând sediul ENEL, în scopul de a-l utiliza pentru desfăşurarea activităţilor specifice de centru de vaccinare, în cadrul Campaniei Naţionale de Vaccinare împotriva Covid-19. Acest centru şi-a început activitatea azi la prânz.

Celălalt centru din municipiu, ce va fi amplasat în Sala de Sport a Şcolii Tudor Vladimirescu (fosta şcoală gen. 11), îşi va începe activitatea, cel mai probabil, la începutul lunii martie.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Avarie la rețeaua de apă la blocul A 24 din Călărași

VIDEO. Senatorul Nicușor Cionoiu acuză Guvernul PNL de suspendarea finanțării proiectelor demarate de primarii PSD