in ,

Elevii olimpici ai LTME, premiați pentru rezultatele obținute în cadrul olimpiadelor desfășurate în vacanța de primăvară

Liceul Teoretic „ Mihai Eminescu” Calarasi va informeaza ca la etapa nationala a Olimpiadelor scolare, care se va desfaura in perioada vacantei de primavara, participa 16 elevi calificati la 13 discipline de studiu, dupa cum urmeaza: Istorie – 2 elevi, Matematica – 2 elevi, , Informatica – 2 elevi, Biologie – 2 elevi, Lectura – 2 elevi, Logica – 1 elev, Lb. Franceza – 1 elev, Educatie tehnologica – 1 elev, Latina  – 2 elevi, Fizica – 2 elevi, Economie – 1 elev, Logica – 1 elev, Lingvistica – 1 elev.

Elevii calificati la matematica si fizica au fost premiati cu cate 100 de dolari de prof. univ. dr. Corina Oana Bondi, fosta absolventa a liceului nostru, iar elevvii calificata la biologie a primit aceeasi suma din partea prof. univ. dr. Anthony E. Kline.

Ceilalti elevi calificati au fost premiati cu cate 300 de lei iar profesorii coordonatori cu cate 200 de lei, banii provenind din fondurile Asociatiei de parinti „ Eminescu”, pentru care multumim tuturor care au acceptat sa doneze cei 2% din impozitul pe venit asociatiei.

De asemenea, Consiliul de Administratie a hotarat ca toti elevi calificati la etapa nationala a Olimpiadelor scolare sa primeasca bursa de merit, pentru perioada ianuarie-iunie 2018, bursele in cuantum de 100 de lei lunar fiind alocate de Consiliul Local al Municipiului Calarasi.

Conducerea liceului multumeste elevilor si profesorilor pentru perseverenta si profesionalismul de care au dat dovada in pregatirea pentru performanta.

De asemenea, felicitam parintii elevilor calificati pentru sprijinul oferit si ii asiguram ca, in continuare, colectivul de cadre didactice va depune efort si daruire pentru a valorifica potentialul performant al elevilor.

Director,

 

Prof. Stoian Gheorghe

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

CONSILIUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI – ANUNŢ DE INTERES PUBLIC

Program CINEMA 2D/3D Călărași în perioada 6 aprilie – 3 mai 2018