in

Eduard Grama a fost prezent pe străzile noroioase ale cartierului Măgureni pentru a sesiza actualele probleme cu care locuitorii se confruntă

Administratorul public Eduard Grama a fost prezent ieri pe străzile cartierului Măgureni pentru a vedea starea reală în care infrastructura se află pe timp de ploaie. Actuala administrație călărășeană declară că va încerca în cel mai scurt timp posibil să remedieze aceste probleme legate de străzi și canalizare în cartierele prioritare – Măgureni și Mircea Vodă.

Ploile scot la iveală de fiecare dată promisiuni nerespectate de fostele administrații. Eduard Grama declară că prezența fizică în aceste locuri afectate de ploi este pentru a fi creată o imagine de ansamblu asupra lucrurilor care necesită intervenția autorităților.

„Am venit în zile ploioase și am venit în acest noroi să vă spun că, așa cum a promis și primarul Marius Dulce, aceste investiții vor continua, că vom face acest cartier și nu-l vom lăsa pe ultimul loc așa cum a fost lăsat Cartierul Mircea Vodă. Vom pune într-o zonă normală această zonă periferică a municipiului Călărași. Astăzi venim să le arătăm oamenilor că suntem solidari, că suntem alături de ei, că știm nevoile pe care le au și în cel mai scurt timp posibil vom încerca să remediem aceste probleme.”, a mărturisit Eduard Grama la fața locului.

În ciuda faptului că există promisiuni pentru îmbunătățirea traiului de viață, oamenii au încetat să mai aibă încredere în intențiile politicienilor. Domnul Grama asigură oamenii în ceastă privință: „Lucrările sunt în grafic și sunt monitorizate de către primarul municipiului și de către Primăria Municipiului Călărași. Eu știu că este greu ca oamenii să mai accepte promisiuni și să accepte că vom face, dar vă pot spune că nu ne-am deplasat astăzi doar din dorința de a le arăta oamenilor altceva decât că ne pasă”, a spus acesta.

Administrația călărășeană are în vedere investiții pe termen lung, și nu pe termen scurt, iar actualele probleme vor fi remediate începând cu anul viitor, conform administratorului public.

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PSD | Constatin Bîrcă promovează petiția pentru plafonarea prețurilor la energie

ANUNȚ privind pierderea unor documente – LAVORIO EXPRESS SRL