Connect with us

Breaking News

Eduard Grama a fost prezent pe străzile noroioase ale cartierului Măgureni pentru a sesiza actualele probleme cu care locuitorii se confruntă

Published

on

Administratorul public Eduard Grama a fost prezent ieri pe străzile cartierului Măgureni pentru a vedea starea reală în care infrastructura se află pe timp de ploaie. Actuala administrație călărășeană declară că va încerca în cel mai scurt timp posibil să remedieze aceste probleme legate de străzi și canalizare în cartierele prioritare – Măgureni și Mircea Vodă.

Ploile scot la iveală de fiecare dată promisiuni nerespectate de fostele administrații. Eduard Grama declară că prezența fizică în aceste locuri afectate de ploi este pentru a fi creată o imagine de ansamblu asupra lucrurilor care necesită intervenția autorităților.

„Am venit în zile ploioase și am venit în acest noroi să vă spun că, așa cum a promis și primarul Marius Dulce, aceste investiții vor continua, că vom face acest cartier și nu-l vom lăsa pe ultimul loc așa cum a fost lăsat Cartierul Mircea Vodă. Vom pune într-o zonă normală această zonă periferică a municipiului Călărași. Astăzi venim să le arătăm oamenilor că suntem solidari, că suntem alături de ei, că știm nevoile pe care le au și în cel mai scurt timp posibil vom încerca să remediem aceste probleme.”, a mărturisit Eduard Grama la fața locului.

În ciuda faptului că există promisiuni pentru îmbunătățirea traiului de viață, oamenii au încetat să mai aibă încredere în intențiile politicienilor. Domnul Grama asigură oamenii în ceastă privință: „Lucrările sunt în grafic și sunt monitorizate de către primarul municipiului și de către Primăria Municipiului Călărași. Eu știu că este greu ca oamenii să mai accepte promisiuni și să accepte că vom face, dar vă pot spune că nu ne-am deplasat astăzi doar din dorința de a le arăta oamenilor altceva decât că ne pasă”, a spus acesta.

Administrația călărășeană are în vedere investiții pe termen lung, și nu pe termen scurt, iar actualele probleme vor fi remediate începând cu anul viitor, conform administratorului public.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Breaking News

VIDEO. Călărași / Crimă îngrozitoare, tată și fiică, găsiți fără suflare în propria locuință

Published

on

UPDATE: 14:00

Anchetatorii au descoperit criminalul și mobilul crimei. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, chiriaș în locuința celor doi ar fi recurs la acest gest teribil în urma unor discuții tensionate privind chiria bărbatului, pe care proprietarii ar fi vrut să o sisteze.

Chiriașul a fost cel care a anunțat „descoperirea”, ulterior  acesta recunoscându-și fapta. Conform unor informații, bărbatul este recidivist, în anul 2014- 2015 ar mai fi avut o tentativă de crimă.

Tragedie la Călăraș, tată și fiică, de 71 și respectiv 41 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria locuiță din municipiul Călărași. Descoperirea sângeroasă ar fi fost făcută de chiriașul care locuia împreună cu cei doi.

Strada pe care s-a petrecut teribila crimă a fost împânzită de forțe de ordine și anchetatori. Vecinii sunt terifiați, criminaliștii prezenți la fața locului au ridicat mai multe probe. Potrivit unor surse, în familia unde s-a petrecut tragedia au existat mai multe conflicte.

Bărbatul, în vârstă de 71 ani, și fiica acestuia, în vârstă de 42 ani, au fost găsiți decedați în locuință, cu multiple leziuni prin înjunghiere.

Continue Reading

Breaking News

COD GABLEN de ploi, vânt puternic și vreme deosebit de rece

Published

on

Cod gaben

Interval de valabilitate: 10 aprilie, ora 11 – 11 aprilie, ora 21. Fenomene vizate: intensificări ale vântului. Zone afectate: estul, sud-estul și sud-vestul țării; zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură

În intervalul menționat, în estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar luni (11 aprilie), în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h. Pe parcursul zilei de luni, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată

sursa: ANM

Continue Reading

Breaking News

DIICOT a destructurat o rețea de cinci români bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet

Published

on

DIICOT a destructurat o rețea de cinci iromâni bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet.

În urma cercetărilor, autoritățile de la Washington au stabilit că grupul în cauză este format din cinci sau mai multe persoane care locuiesc în România. La finalul acțiunii DIICOT, au fost aduși la audieri cinci suspecți și patru martori.

Biroul de presă al DIICOT informează că a realizat șapte percheziții la adrese din Gorj și Hunedoara, în urma unei cereri venite din partea autorităților americane care ”vizează activitatea unui grup infracțional organizat care a administrat pagini de internet pe care erau postate oferte pentru servicii de contractare asasinate la comandă”.

Respectivele site-uri puteau fi accesate numai prin browsere special dezvoltate, iar plata pentru servicii era acceptată numai în monede electronice, ale căror traseu este mult mai greu de urmărit.

Prejudiciul estimat în acest caz este de 500 de mii de euro. În urma perchezițiilor, au fost ridicate calculatoare, telefoane, înscrisuri și suma de 30 de mii de lei.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro