in

Dunărea Călărași învinge Concordia Chiajna, scor final 2-1

Dan Alexa, tehnicianul Dunării s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi la finalul jocului câștigat cu Chiajna, scor 2 – 1.

Dunărea Călărași a reușit o nouă victorie astăzi. Echipa călărășeană și-a arătat forțele în ultimele minute din etapa a 23-a reușit să detașeze de Chiajna. Concordia Chiajna a fost prima echipa care a reușit să schimbe cifrele pe tabela de marcaj, dar asta nu înseamnă că Dunărea Călărași s-a lăsat mai prejos. Au fost marcate două goluri splendide. Algerianul Ammari a reușit să aducă cele 3 puncte în ultimele minute, astfel echipa Dunărea a evitat retrogradarea. D

“O victorie importantă, frumoasă venită şi pe un fond de joc bun în anumite momente. Pe lângă acel gol, puteam tranşa rezultatul final mult mai repede. Am avut patru-cinci situaţii de unu la unu cu portarul. Am avut posesie, am dominat Chiajna de la un capăt la altul. Am luat un gol pe o neşansă de la 30 de metri şi un henţ involuntar. 

Îmi felicit jucătorii, un rezultat într-deavăr important, mare pentru că ne-am dus la patru puncte de ei. Chiajna este principala noastră contracandidată şi Voluntariul şi era important să menţinem distanţa. Îmi doresc să rămână la fel. Urmează un alt joc la fel de important, etapa viitoare la Voluntari. Cred că am arătat o creştere vizibilă faţă de turul campionatului. Pe lângă cele două goluri am avut multe situaţii şi multe ocazii şi multe posibilităţi de a marca”, a spus Dan Alexa.

“A fost un meci cu mare angajament. Echipa noastră a atacat în toată perioada meciului. Ar fi fost păcat să nu obținem o victorie astăzi după cum am arătat. Sper să fie un nou început pentru echipa noastră și să o ținem tot așa. La Voluntari mergem să luîm cele 3 puncte. Mai mult ca sigur vom ataca. După Voluntari urmează Dinamo, și sper să întrerupem seria bună a lor începută în acest miniretur. Nu avem decât să ne bucurăm. Vreau să mulțumesc spectatorilor, care chiar dacă au fost prezenți în număr mai mic au susținut echipa pe tot parcursul meciului, și asta ne-a ajutat mult.” – declară Florentin Brișan- președinte Dunărea Călărași

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Senatorul Roxana Pațurcă: ”PSD va mări alocațiile pentru copii și va continua programele de prevenire a abandonului școlar”

ISU Călărași: Idu Daniela Alexandra – 20 de ani – Voluntar SMURD