in , ,

Dunărea Călărași/ Brisan Florentin: „Sperăm să vină un public numeros care să ne susțină și să mobilizeze în plus echipa!”

Astăzi, 15 martie, AFC Dunărea Călărași a organizat o cinferință de presă înaintea partidei de mâine cu Poli Iași, partidă care se joacă începând cu ora 13:00 la Călărași.  În cadrul conferinței au participat, președintele clubului Dunărea, Brisan Florentin și antrenorul Dan Alexa. 

F. Brișan: „Sperăm să vină un public numeros care să ne susțină și să mobilizeze în plus echipa. Am venit în întâmpinarea suporterilor și cu anumite reduceri de preț. Continuăm și la acest meci acțiunea de atargere a tinerilor către stadion. Avem deja un proiect, aproape finalizat care să vină în întâmpinarea tinerilor din județ, să-i atragem către sport„.

Dan Alexa: „Ne așteaptă un joc ca și o finală. Este important să jucăm cu multă determinare, este un meci important din toate punctele de vedere. Fac un apel la publicul călărășean. Vreau să spun o opinie personală. Vreau ca lumea să înțeleagă acest lucru. Mă așteptam la lumea din Călărași cu potență financiară să vină lângă echipă. La meciurile importante, lojele sunt pline, toți cei care vorbesc sunt cu sufletul lângă echipă dar nu au ajutat cu nimic. Aud discuții, numai conflicte. Să-i facă rău lui x sau y. Din cauza discuțiilor suntem mult sub nivelul Ligii 1. Se încearcă aducerea unor sponsori, vin prea puțini sau deloc. Când sunt meciuri importante nu ai loc de ei dar în schimb nu ajută cu nimic această echipă. Lumea este supărată că am pierdut la Dinamo. Acum un an și jumătate când am venit eu la această echipă, lumea se mândrea cu un amical jucat cu Dinamo pe vremea domnului Tărăcilă… Toți cei care sunt pe lângă echipă fac tot posibilul să nu retrogradăm. Sunt fotbaliști care au câștigat competiții în cariera lor și au venit la Călărași ca să ne salvăm. Dar nu putem singuri! Așa… să ne ajutăm din gură, toți vorbesc. Și ceilalți care se bucură când pierdem ce așteaptă? Așteaptă o retrogradare. Nu va mai fi fotbal la Călărași! Vă spun 100% de acest nivel. Oamenii trebuie să înțeleagă că dacă s-a vrut Liga 1 trebuie să se facă eforturi. Dacă vrei 3 bilete la un meci important nu mai găsești! Gratis! E greu să plătești și biletul. Toți suntem lângă echipă.. Îmi doresc să reușesc, să fac performanță! Am refuzat oferte importante să rămân la Călărași!„

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

DIICOT: Descinderi la prima ora a dimineții, la persoane bănuite de comercializarea ilegală de tutun | GALERIE FOTO

Călărași: COD Galben de vânt puternic