in

Dumitru Coarnă: Un premier decuplat de la realitate și un ministru al agriculturii care nu înțelege pe ce lume trăiește nu pot înțelege nevoile agriculturii și societății

Deputatul Partidului Social Democrat (PSD), Dumitru Coarnă, critică Guvernul Cîțu și Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, pentru intenția de a desființa toate proiectele adoptate de PSD în favoarea agriculturii românești sub pretextul că „sunt aprobate de Dragnea”, scrie politicianul pe pagina sa de Facebook.

Principalele remarci ale deputatului la adresa opoziției sunt legate de faptul că nu au fost alocați bani pentru irigații din bugetul Proiectului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), de faptul că fermierii afectați de secetă anul trecut nu au primit despăgubiri și legate de dorința acestora de a schimba legea PSD prin care vânzarea terenurilor către străini este interzisă.

„Acum vă năpustiți să distrugeți până și programele naționale introduse de PSD, care au fost de un real ajutor pentru fermierii români: Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci etc. Dar vă mirați apoi că ați dus deficitul până la cer și că românii mănâncă 80% din import?! Un premier total decuplat de realitate, dar bântuit de tot felul de fantasme, și un ministru al Agriculturii care nu înțelege pe ce lume trăiește nu pot înțelege nevoile agriculturii și societății românești.”, declară Dumitru Coarnă pe Facebook.

Deputatul PSD asigură că partidul va continua să fie alături de fermierii români și că va găsi cele mai bune soluții pentru protejarea agriculturii românești, a produselor autohtone și a locurilor de muncă din domeniu.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

12 tone de îngrășăminte chimice au fost depozitate ilegal în comuna Cuza-Vodă

200 de călători CFR blocați în tren de mai mult de patru ore, ajutați de ISU Călărași