in

Dumitru Coarnă – prima poziție la Camera Deputaților pentru PSD Călărași

Dumitru Coarnă – prima poziție la Camera Deputaților pentru PSD Călărași

Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România deschide lista PSD Călărași pentru parlamentare.

Partidul condus la Călărași de Vasile Iliuță l-a propus pe Dumitru Coarnă primul pe lista de Deputați pentru alegerile parlamentare din decembrie anul acesta. Coarnă a confirmat pentru publicația noastră acest aspect și așteaptă acum o decizie finală care va veni de la centru. Următorii pe listă la Camera Deputaților sunt: Cristian Sefer și Sorin Vrăjitoru, ambii deputați de Călărași.

“Da, confirm! Mai rămâne ca decizia finală să fie aprobată de către conducere. Organizația de la PSD Călărași m-a nominalizat marți. Astăzi (n.r. vineri, 16 octombrie), am avut o discuție cu președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, care m-a și propus în biroul executiv politic al PSD”, a spus, astăzi pentru DCNews, Dumitru Coarnă.

“Am depus dosarele pentru locul 1 la Camera Deputaților. Inițial, am înțeles că ei m-au votat pentru Senat. Dar am stabilit cu domnul președinte Vasile Iliuță, dacă lucrurile se vor întâmpla așa, să merg la Camera Deputaților, dintr-un singur considerent: e cameră decizională pe legile organice”, a explicat Dumitru Coarnă.

Dacă la PSD Călărași lucrurile par a fi clare în ceea ce privește candidații la parlamentare nu același lucru îl putem spune despre PNL Călărași. “Lupte grele” se dau acum pe ceea ce a mai rămas din partidul aflat acum în colaps pe plan local. O decizie de la centru a venit deja în ceea ce-l privește pe Cătălin Predoiu. Se pare ca acesta va deschide lista la Camera Deputaților, un parlamentar care reprezintă județul nostru o dată la 4 ani atunci când sunt alegeri.

sursa: editia.eu

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lista consilierilor locali pentru Primăria Călărași a fost validată

Polițiștii călărășeni verifică respectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului pe raza județului Călărași