in ,

Drumuri și Poduri S.A. a intrat în acțiune pentru sezonul rece. 45 de vole, autogredere și sărărițe pe drumurile județene

Consiliul Județean Călărași a anunțat în această dimineață că Societatea Drumuri și Poduri S.A. Călărași pe care a contractat-o pentru a desfășura lucrări de deszăpezire a drumurilor din județul Călărași a început să acționeze încă de aseară pe mai multe drumuri din județul nostru.
45 de vole, autofreze, buldoescavatoare, autogredere, tractoare cu lamă, sărărițe, basculante și un unimog cu lamă și sărăriță sunt pregătite să intervină în orice moment pentru deszăpezirea județului Călărași.

Pentru a evita depunerea poleiului, Societatea de Drumuri și Poduri Călărași a patrulat, cu 24 de autoutilaje, încă de azi noapte și a răspândit 71 de tone de sare pe DN3, DN 3A, DN3B, DN21, DN31.

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru județul Călărași o avertizare cod galben de ninsori viscolite și ger pentru miercuri, 28 noiembrie, în intervalul 02:00 – 20:00. În acestă perioadă sunt așteptate, potrivit meteorologilor, intensificări ale vântului ce pot depăși 50 km/oră, ninsori, depuneri de gheață și strat de zăpadă.

Conform contractului cu Consiliul Județean Călărași, Societatea de Drumuri și Poduri Călărași va acționa, în perioada sezonului rece 2018 – 2019, cu utilaje dotate cu sistem GPS, ce permit monitorizarea acțiunilor de deszăpezire în timp real, pe 437 de kilometri de drum.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ANUNȚ – DRUMURI ȘI PODURI S.A. CĂLĂRAȘI – MECANIC UTILAJ AUTOGREDER

Microbuz răsturnat pe DN3, în dreptul localității Ileana