in

Drumuri și Poduri asfaltează ultimul sector al Variantei Nord din municipiul Călărași

Varianta Nord a Municipiului Călărași, sectorul dintre Saint Gobain și Tenaris, drum cu o lungime de aproximativ 2,4 km, a intrat în procesul de reabilitare în urmă cu aproximativ o lună de zile. Președintele Vasile Iliuță declara în urmă cu două luni că acest sector fi reabilitat în termen de cel mult trei luni, adică până la sfârșitul lunii septembrie 2021.  Reabilitarea se realizează cu utilaje speciale, printre care şi un finisor de mare capacitate şi cilindri compactori.

Compania S.C Drumuri și Poduri S.A a preluat acest tronson de drum cu 4 benzi de circulație pe care la reabilitat aplicând mai multe procese tehnologice: frezare, adaugare de material geotextil și turnarea covoarelor asfatice.  Prin reabilitarea Variantei Nord s-a urmarit decongestionarea traficului greu. Tirurile și nu numai circulau cu greutate pe acest drum din cauza gropilor și valuri de asfalt formate din cauza traficului greu și a căldurii. În prezent, echipa de drumari lucrează pe ultimul sector de șantier,  la intersecția dintre DJ306 A și Prel. București. Valoarea acestei asfaltări a fost aproximată la 1.500.000 lei dintre care 1.130.000 vor fi suportați de administrația județeană (CJ)

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost prezent constant alături de primarul Marius Dulce și reprezentanții societății Drumuri și Poduri Călărași pentru a verifica stadiul asfaltării. 

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

CONTINUĂ ACȚIUNILE POLIȚIȘTILOR PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII

Târgul de Toamnă, o reușită a Serviciul Public Pieţe şi Oboare Călărași