in

Drama familiei Marcu nu s-a sfârșit, Dorin este de negăsit

În urmă cu 3 luni de zile scriam despre dispariția unui tânăr din Dor Mărunt, jud. Călărași care a plecat în toiul nopții din casa unor prieteni după ce s-a certat cu iubita în telefon. La mai bine de 3 luni nu s-a aflat mai nimic despre acest tânăr. Familia trăiește o adevărată dramă. Prietenii au făcut eforturi și au făcut căutări organizate pe drumurile pe care mașina tânărului a fost surprinsă de camere video. Sunt luate în calcul toate variantele.

L-am contactat pe fratele băiatului dispărut, Marian Marcu pentru a afla la ce stadiu se află această situație.

“Sincer, nu pot să spun nimic pentru că nu știu nimic clar. Am fost la poliție săptămâna trecută, sau acum două săptămâni, nici nu mai știu. Domnii de la poliție mi-au zis că s-a făcut tot ce s-a putut, doar că, vezi cum e la noi în România, nu avem camere pe Autostrada A2, nu se știe pe unde a mers. Mi s-a spus că atât cât știu eu, atât știu și eu. Nu a putut fi identificat și în altă parte. Din păcate Dorin nu a dat semne de viață. Polițiștii spun că din cercetările lor nu ar fi mort.”declară pentru calarasipress.ro, Marcu Marian, fratele dispărutului

Vă reamintim că Dorin Marcu a dispărut din localitatea Dor Mărunt în noaptea de 20/21 noiembrie 2019 în urma unei discuții telefonice avute cu iubita. Cei doi s-ar fi certat pentru un motiv banal – spun prietenii tânărului.

Dorin Marcu, un tânăr de 22 de ani, a dispărut în condiţii bizare

Dorin Marcu, un tânăr de 22 de ani din Lehliu Gară, a dispărut fără urmă în noaptea de 20/21 noiembrie 2019, la scurt timp după ce a părăsit locuința unui prieten din Dor Mărunt, unde și-a petrecut timpul  înaintea dispariției.

Tânărul a plecat din casa amicului după ce a avut o discuție aprinsă la telefon cu iubita lui, care se afla în internatul unui liceu din municipiul Călărași. Potrivit lui Marian Marcu, fratele băiatului dispărut, între cei doi a apărut un conflict din cauza unor cuvinte vulgare folosite de iubita lui. Băiatul nu ar fi fost de acord cu un astfel de limbaj și de aici ar fi pornit cearta.

Ulterior, tânărul a dispărut subit, dispariţia fiind anunţată de tatăl său, în ziua următoare. Mai multe echipe de oameni din localitate, rude, prieteni și cunoscuți au pornit în căutarea tânărului, fiind verificate zonele din apropierea localității Dor Mărunt, dar și drumul de legătură dintre Dragoș Vodă și Cuza Vodă, insă fără rezultat.

Ultima locație a tânărului dispărut a fost dată în localitatea Dragalina, județul Călărași. – spune fratele dispărutului, Marian Marcu

Poliţiştii cercetează, însă n-au o situație clară

Polițiștii desfășoară activități pentru găsirea tânărului în vârstă de 22 de ani, din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, care a plecat de la domiciliu, însă fără prea mari rezultate.

În noaptea de 20/21.11.2019, Marcu Dorin a plecat din localitatea Dor Mărunt, înjurul orei 03:00, la volanul autoturismului marca Citroen C3 cu numărul deînmatriculare AR 77 RAL, într-o direcție necunoscută, iar de la acea data nu a mai luat legătura cu membrii familiei și nu a mai putut fi contactat.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Sâmbătă, Moșii de iarnă. Ce e bine să dăm de pomană

Cod galben de vânt în Călărași. Vântul va avea viteze de 70 km/h!