Connect with us

Actualitate

DPC Călărași: DJ 306, verificat de autorități

Published

on

În data de 27 septembrie 2023, autoritățile județului Călărași au efectuat o verificare a lucrărilor de reabilitare și modernizare a DJ 306, un proiect important care leagă satul Socoalele de comuna Dragoș Vodă. Evenimentul a fost marcat de prezența șefului Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, alături de primarul localității Dragoș Vodă, administratorul public al județului Călărași, Bogdan Mihai, și directorul general al societății Drumuri și Poduri Călărași, Adrian Moldovan.

Infrastructura rutieră este un pilon fundamental în dezvoltarea economică și socială a oricărei regiuni, iar DJ 306 reprezintă o legătură vitală între comunitățile din zonă. În cadrul verificării, președintele CJ Călărași, Vasile Iiliuță, a subliniat importanța construirii și menținerii unui sistem de drumuri eficient și durabil pentru cetățeni.

Lucrările la DJ 306 sunt într-un stadiu avansat, cu aproximativ 90% din proiect finalizat. Cu toate acestea, șeful CJ Călărași a făcut apel la accelerarea ritmului lucrărilor pentru a evita eventuale blocaje cauzate de condițiile meteorologice neprevăzute. Acest angajament ferm demonstrează dedicarea autorităților locale pentru a furniza infrastructură de calitate și a asigura că proiectele sunt realizate eficient și durabil.

Advertisement
Advertisement

Actualitate

Circulația este deviată pe autostrada A2 (București – Constanța) după ce două tiruri au făcut accident

Published

on

Două tiruri au făcut accident pe autostrada A2 km. 112+000, calea București – Constanța. Drept urmare, circulația va fi închisă între orele 13:00 – 15:00, km 105+000 – 143+000, având în vedere necesitatea degajării părții carosabile, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța. 

Circulația se va desfășura deviat pe următorul traseu: A2 km 105+500- DN 21 km 107+210 – km 105+550 – DN 3A km 43+370- km 79+826 – DN 3B km 53+900 – km 54+560 – A2 km 143+568. 

Drumuri și Poduri Constanța roagă șoferii să conducă cu atenție și prudență.

Advertisement
Continue Reading

Actualitate

Meteorologii anunță precipitații în cea mai mare parte a țării, până vineri dimineața

Published

on

Administrația Națională de Meteorologie anunță precipitații în cea mai mare parte a țării, începând de miercuri, ora 18:00, până vineri, ora 08:00. 

În intervalul menționat vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării, în extindere dinspre sud-vest. Local, îndeosebi în regiunile sudice, cantitățile de apă vor fi de 10…15 l/mp și izolat de 20 l/mp.

De asemenea, vântul va avea intensificări temporare în Muntenia și Dobrogea, cu viteze în general de 40…45 km/h. 

 

Advertisement

Continue Reading

Actualitate

Polițiști avansați pentru merite deosebite, de Ziua Națională, la Călărași

Published

on

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi a fost organizată o sedință festivă, cu ocazia Zilei Naționale a României, în cadrul căreia 13 ofiţeri şi 26 de agenţi de poliţie au fost avansaţi înainte de îndeplinirea stagiului mimin, pentru merite deosebite.

Colegii avasaţi au primit felicitări din partea conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru munca depusă şi rezultatele profesionale obţinute.

Totodată, conducerea inspectoratului a recompensat cu diplome de merit polițiști în activitate, dar și polițiști trecuți în rezervă în anul 2023.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate