Connect with us

INFO TRAFIC

DPC Călărași despre codul galben de viscol: Vă îndemnăm să fiți atenți la aceste condiții

Published

on

Foto: Drumuri și Poduri Călărași (arhivă)

Societatea Drumuri și Poduri Călărași transmite intrarea în vigoare a unei atenționării de cod galben de viscol si vreme severă, emis de ANM care a intrat în vigoare începând de duminică, ora 18:00, fiind valabil până marți, ora 10:00.

În această perioadă, se prognozează precipitații sub formă de ploi cu posibilă depunere de polei și predominant ninsori în județul Călărași. Vântul va avea intensificări cu rafale cuprinse între 55 și 70 km/h, fiind așteptate și perioade de viscol ce pot afecta vizibilitatea.

Societatea Drumuri și Poduri Călărași s-a pregătit cu nu mai puțin de 35 de utilaje de deszăpezire.

Societatea Drumuri și Poduri Călărași îndeamnă șoferii să acorde o atenție deosebită acestor condiții meteorologice. Conducătorii auto sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile de drum și să utilizeze echipamentele specifice pentru condiții de iarnă.

Advertisement

INFO TRAFIC

Atenție, șoferi! Cod Galben de ceață în mai multe localități din județul Călărași

Published

on

În urma unei informări meteo emise de ANM, județul Călărași va intra sub incidența unui cod galben de ceață densă, valabil pentru mai multe localități.

Potrivit informațiilor transmise, mai multe localități din zonă sunt vizate de un cod galben, care indică o vizibilitate redusă sub 200 de metri, iar în unele zone chiar sub 50 de metri.

Printre localitățile afectate se numără: Calarasi, Modelu, Borcea, Dragalina, Dor Marunt, Lehliu Gara, Manastirea, Roseti, Perisoru, Ciocanesti, Gradistea, Jegalia, Cuza Voda, Independenta, Lupsanu, Dorobantu, Unirea, Stefan cel Mare, Dragos Voda, Alexandru Odobescu, Vlad Tepes, Stefan Voda, Valcelele, Ulmu, Dichiseni.

Avertizarea este valabilă pentru intervalul 28 februarie 2024, începând cu ora 01:00 până la ora 07:00 dimineața. Autoritățile din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași recomandă precauție sporită în trafic și să se țină cont de aceste condiții meteo dificile pentru a evita incidentele.

Advertisement
Continue Reading

INFO TRAFIC

Plan roșu de intervenție din cauza unui accident la Șoldanu. Trafic blocat pe DN4 București – Oltenița

Published

on

sursa foto: Biziday

Un accident rutier între două autoturisme a avut loc în localitatea Șoldanu, județul Călărași, conform Poliției Române. Din primele verificari, patru persoane au suferit leziuni, însă toate persoanele implicate sunt în investigații medicale.

În urma accidentului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, iar circulația este blocată pe ambele sensuri de mers, scrie Biziday.

Continue Reading

INFO TRAFIC

Accident grav la Orizont: Un bărbat care traversa neregulamentar a fost acroșat de un taximetrist

Published

on

În noaptea de sâmbătă, în municipiul Călărași, un tragic accident de circulație a avut loc în zona Orizont. Un pieton care traversa neregulamentar strada a fost acroșat de un conducător auto, identificat ulterior ca fiind un taximetrist.

Imediat ce trecătorii au observat incidentul, au sunat la numărul de urgență 112, iar un echipaj SAJ s-a deplasat rapid la fața locului, alături de polițiștii din Călărași. Victima, un bărbat de 45 de ani, a fost preluată și transportată la spitalul din Călărași. Poliția a deschis o anchetă.

Continue Reading

Cele mai vizualizate