in

DPC/ Adrian Nițu: Drumul DJ 310 a fost cerut de cetățeni și va fi realizat anul acesta

DJ 310 a intrat în programul de asfaltare iar societatea Drumuri și Poduri Călărași este responsabilă de realizarea acestei lucrări. Primul tronson de drum are 4,4 km – Piscicola și Călărașii Vechi și va fi realizat până la sfârșitul acestei veri.
Inginerul Adrian Nițu s-a deplasat pe teren pentru a se asigura de bunul mers al executării proiectului de asfaltare al drumului județean DJ 310. Tânărul inginer dă dovadă de implicarea în ceea ce face motivând că localitatea Cuza Vodă a fost și va fi comuna sa de suflet. Adrian Nițu este consilier local în cadrul Consiliului Local Cuza Vodă. De aici a reușit cu adevărat să afle care sunt nevoile cetățenilor.

“Am pornit lucrările tronsonului de drum care are 4,4 km. Este drumul pe care, împreună cu președintele CJ Călărași Vasile Iliuță l-am promis cetățenilor. Spre finalul acestei veri va fi realizat acest proiect. Prima etapă de lucru este cea de reprofilare a drumului, piatra și asfaltul. Vom continua cu al doilea tronson de drum dintre Călărași Vechii – DN21.
Situația acestui drum mi-a fost expusă de foarte mulți cetățeni care cereau realizarea lui. Mi-am facut datoria de consilier local și am adus această problemă identficată la nivelul administrației județene, iar președintele CJ Vasile Iliuță mi-a oferit tot sprijinul pentru a-i ajuta pe cetățeni.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primarul Marius Dulce verifică stadiul lucrărilor de asfaltare pe strada Zefirului

Protest autorizat în Călărași pentru 3 Aprilie 2021