Știri

Două parcări importante din Orașul Lehliu Gară vor fi modernizate

Published

on

Iulian Iacomi, primarul Orașului Lehliu Gară își continuă proiectele stabilile ca priorități  pentru dezvoltarea infrastructurii orașului pe care îl conduce. Locurile de parcare și creearea de spații verzi reprezintă o prioritate în orașele aglomerate.

Pentru a evita o astfel de situație, administrația orașului Lehliu a decis să reamenajeze două parcări importate și să stabilească zonele unde se pot realiza spații de relaxare.

Primarul Iulian Iacomi a transmis un mesaj pe o rețea de socializare prin care încurajează cetățenii să vină cu propuneri pentru a îmbunătății condițiile de viață.

Stimați cetățeni,

Preocuparea noastră privind amenajarea, reamenajarea urbană și peisagistică a orașului Lehliu Gară, include pe lista priorităților propuse pentru a fi realizate, proiectul reamenajării perimetrului situat între străzile Tufănelelor,  Nicolae Titulescu și strada Pompieri. Obiectivul include  pe lângă vegetație, mobilier urban de utilitate și pavaje, amenajarea parcării de reședință, configurate astfel încât să răspundă nevoilor Dumneavoastră. Primăria Orașului Lehliu Gară este deschisă dialogului , așadar vă așteptăm cu sugestii și propuneri pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a comunității.

Reamenajarea peisagistică și urbană a perimetrului situat între străzile Crinului, Alexandru Odobescu și bulevardul Gării va include pavaje, mobilier urban și vegetație iar obiectivul va aduce plus confort cetățenilor locuitori din cele aproximativ 152 de apartamente situate în imobilele din proximitate. Primăria Orașului Lehliu Gară a demarat procedurile de proiectare, achizitie și executie a investiției, care, va fi utilizată în beneficiul cetățenilor, orașului.

IULAN IACOMI

PRIMAR

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version