in

Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

În ziua de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au depistat pe DN3, în localitatea Radu Vodă, județul Călărași, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Lupșanu, județul Călărași, în timp ce conducea un vehicul, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest acesta a prezentat o concentrație alcoolică de  1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, totodată, fiindu-i suspendat permisul de conducere pe o perioadă nedeterminată, până la soluționarea cauzei.

Continuă acțiunile organizate de polițiști pentru siguranța comunității

Miercuri, 21 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 69 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 2 operatori de transport persoane și 614 obiective de interes, totodată, fiind legitimate 3.026 de persoane.

De asemenea, polițiștii au verificat în vederea respectării măsurii de siguranță 487 de mijloace de transport, 105 fiind mijloace de transport în comun.

Personalul MAI va continua activitățile pentru prevenirea și combaterea faptelor care favorizează răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Facem apel la cetățeni, la operatorii economici și angajații acestora să respecte măsurile de protecție sanitară și să adopte o conduită socială responsabilă pentru a evita răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor și este valabilă pentru apelurile naționale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ANUNȚ | Societatea Drumuri şi Poduri încadrează personal pentru două posturi vacante

VIDEO | Asfaltarea cartierului Farfuria, aproape de finalizare. Primarul Marius Dulce verifică stadiul lucrărilor