in

Dosar penal pentru bărbatul care a provocat accidentul de la Canton din 23 mai

La data de 23.05.2020, ora 18.20, un bărbat în vârstă de 21 de ani a condus autoturismul marca Hyundai, pe DN3, în afara localității Cuza Vodă, județul Călărași, din direcția Călărași – Lehliu-Gară, iar la intersecția cu DN31, a efectuat virajul la stânga, fără a acorda prioritate autoturismului marca Opel care se deplasa regulamentar din sens opus.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor auto și a unei pasagere de pe locul din dreapta față al autoturismului marca Hyundai.
Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul autoturismului marca Opel este șeful Biroului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și se afla în timpul liber în momentul producerii accidentului rutier.

​În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă conform art. 196, Cod penal.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Combinatul siderurgic Donalam a dotat cu echipamente moderne de IT și mecanică laboratoarele liceelor Mihai Eminescu și Danubius din Călărași

COD GALBEN – grindină şi descărcări electrice, averse ce vor cumula 15-20 l/mp